Lubin napisał(a):Byłem 10 razy w Chorwacji, z tego tylko 3 razy spałem po godzinie. Chęc bycia jak naj szbciej w Dalmacji,mobilizowała mnie bardzo mocno, bardziej niż zmęczenie.Pozdrowienia Romek.
Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej .pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Bozena Kljaković napisał(a):Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej .pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Pozdrowienia ze Splitu!!!!!!!
Bozena Kljaković napisał(a)::D Witaj!
Mam nadzieje ze sie nie obraziłes na mnie,w koncu to twoja sprawa jak przyjedziesz do Splitu,w Splicie mozesz dostac tani nocleg w prywatnych mieszkaniach,takie oferty bez problemow znajdziesz na głownym przystanku autobusowym ktory sie miesci w samym porcie ,w okresie sezonowym a nawet juz teraz jest dozo ludzi ktozy chodza w tłoku i oferuja pokoje za nocleg,jejich chasło to:treba li soba,sobe,sobe,z takimi mozesz sie potargowac,inaczej w hotelach sa wysokie ceny ,w taki sposob mozesz znalezc pokuj i w innych miastach w Chorwacji ,pamietaj ze oferty te znajdziesz tylko na stacjach kolejowych lub autobusowych!!!!
Zycze ci przyjemnej podrozy i super noclegow.
Bozena Kljaković napisał(a):Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej .pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
M.Smith napisał(a):Bozena Kljaković napisał(a):Biedak czy to cos wspolnego z bieda jezeli nie to z gory cie przepraszam .Wytłumacz mi jak myslis na stopa przyjechac do Splitu.Z pewnoscia ci moge powiedziec ze ze Splitu do Makarski nikt ci nie stanie z samochodem i nawet cie nie zauwaza ,jedyna mozliwoscia jest ze jestes bardzo przystojny ,wtedy masz wieksze szanse ze jakas dama zabierze cie za ładne oczy i odwiezie do Makarski a moze i dalej .pbiedak napisał(a):Chcę wybrać sie do Splitu/Makarskiej na stopa. Może ktoś już tak podróżował to proszę o wskazówki. Pozdrawiam. Biedak (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
Chyba Pani Bozenka ze Splitu troche nie ładnie odpowiada na posty pbiedaka, chłopak ma ochote pojechać stopem do Chorwacji bo sporo ludzi uwielbia taki sposób podróżowania i nie zawsze się to wiąże z brakiem pieniędzy, a proponowanie pokoju w mieszkaniu w Splicie to już przesada zwarzywszy na warunki zakwaterowania.
Mniej ironi Pani Bożenko.
tomi_rek napisał(a):Wróciłęm właśnie z Chorwacji.. Byłem z dziewczyną.. Co prawda z Polski dojechaliśmy autobusem, ale na miejscu przemieszczaliśmy się właściwie wyłącznie autostopem.. A zjeździliśmy sporo.. Z polski autokarem do Poreca i stamtąd stopem do Dubrownika przez wiele-wiele miast i miasteczek (zatrzymując się oczywiście po drodze).. Jechaliśmy tez z Riejeki do Zagrzebia.. NIE BYŁO ŻADNEGO PROBLEMU!!
Spotkaliśmy też dwie pary Polaków, którzy dojechali z Polski do chorwacji stopem i mówili że podróż przebiegła bez kołopotów..
Pozdrawiam..
Jak jakieś pytania to piszcie..