as12345600 napisał(a):Według tego najlepiej chyba jechac po staremu. Czyli Cieszyn, mosty u Jablunkowa, Cadca Zilina itd
Ponadto w Cieszynie w budce sa tansze winietki i dostepne o kazdej porze. Ja jade 7 lipca i tak chyba zrobie. Kombinowalem przez Czechy ale z postow wynika ze lepiej sobie darowac ze wzgledu na roboty drogowe i nowe przepisy. A czesi lubia nasze auta zatrzymywac.
rich72 napisał(a):a ja i tak obstawiam Wisła , Istebna, Koniaków, Zwardoń - 1 granica mniej (i to czeska :evil: ) a parę dziur po drodze nie ma większego znaczenia przy globalnym podejściu do stanu naszych zajefajnych dróg :lol:
AGA&ADAM napisał(a):no ale chyba na odcinku z cieszyna przez trinec do cadca nie ma jakis strasznych problemów i winieta jest zbędna?to tylko ok 30 km.a jadąc z żor to najlepsza droga.
pozdr
as12345600 tez jade 7 lipca
AGA&ADAM napisał(a):no ale chyba na odcinku z cieszyna przez trinec do cadca nie ma jakis strasznych problemów i winieta jest zbędna?to tylko ok 30 km.a jadąc z żor to najlepsza droga.
pozdr
as12345600 tez jade 7 lipca
rich72 napisał(a):A tak poza konkursem to też jadę 07.07. i jeszcze nie wiem - przez Zwardoń czy Cieszyn? Bo przez Słowację na 100%
Cieszyn to nie bardzo przejście ze Słowacją :wink: a ja wolę ten porąbany kraj (Czechy) omijać z daleka :lol:
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi