Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto był w Podgorze?

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 17.07.2006 09:41

aGGi napisał(a):My byliśmy kilka razy w restoran Primordia (pierwsza lub ostatnia restauracja przy promenadzie - w zależności od tego, z której strony się idzie).

od której strony Podgory? od strony hoteli, czy od strony tego ośrodka dla uchodźców?
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 17.07.2006 10:16

tboy napisał(a):
aGGi napisał(a):My byliśmy kilka razy w restoran Primordia (pierwsza lub ostatnia restauracja przy promenadzie - w zależności od tego, z której strony się idzie).

od której strony Podgory? od strony hoteli, czy od strony tego ośrodka dla uchodźców?

idąc od strony Caklje, właśnie pomiędzy hotelami. Zresztą Primordia to też jest zdaje się hotel.
Dr.Watson
Croentuzjasta
Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 17.07.2006 19:12

Właśnie wróciłem wczoraj z Podgory-Caklje.
No i jestem rozczarowany-szczególnie plaża.
3 m szerokości to troche wąsko.
Odwiedziłem Makarską i tam jest CIEKAWIEJ i Taniej!!!
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 17.07.2006 19:37

Dr.Watson co oprócz plaży zawiodło Cię w Podgorze?
byłes może na samym końcu Caklje,konkretnie nr.105? znajomy był w zeszłym roku i bardzo mi poleca.....
Wybieram sie z dziewczyną i zależy nam na ciszy i spokoju :D czy mogę sie tego spodziewać? :roll:
Dr.Watson
Croentuzjasta
Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dr.Watson » 17.07.2006 20:03

Jak chcesz ciszy i spokoju No To Nie Wiem.
Jak na taką małą miejscowośc to ludzi jest dosyć sporo,jeżeli nie za dużo.
Widoki fajne,ale wg.mnie wszystko tak jakoś ściśnięte przy samym brzegu-plazy.
Bardziej mi się podoba Makarska.
A jeżeli o plaży.
To jeżeli być nad morzem to wolę więcej miejsca ,a nie jedno przy drugim.
Polowa ludzi zostawia materace przywalone kamulcem w ramach rezerwacji na następny dzień,bo mało miejsca .
A pozatym drozsze konoby niz w Makarskiej.
Ale widokowo O'K.
W zasadie fajnie, ale drugi raz bym Tam nie pojechał.
Ponadto kłopot z parkowaniem.
A morze dla dzieci zbyt szybko głębokie,chyba że mają "żółty czepek".
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

Kto był w Podgorze? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone