Z całym szacunkiem Panie Januszu MODERATORZE!!!
Masz swoją stronę internetową? Prowadzisz Moderujesz blog? lub często wypowiadasz się na jakimś forum? Dawaj dobry przykład, pisząc poprawnie. Poprawiaj i upominaj użytkowników, którzy robią miliony błędów ortograficznych w każdej wypowiedzi lub komentarzu, aby jednak poświęcili trochę czasu i uwagi na poprawną pisownię.
Nie wydaje mi się aby ktoś o nazwie yskyerka był moderatorem. Słyszał któryś z Was o czymś takim jak Dyslekacja? Ja osobiście również na nią cierpię i nie wstydzę się tego nic na to w tej chwili nie poradzę. Jedyne co mogę aby zadowolić siebie i wasze oczy to używać programu który takie błędy mi pokazuje.
Prośba do WSZYSTKICH trzymajcie się tematów i nie odsyłacie ciągle Nowych do jakiś tematów z 2008 roku itd. To już było trele morele ble ble ble. Na litość ludzie kiedy Wy startowaliście do Chorwacji swój pierwszy raz to inni szli do przedszkola maja prawo się pytać skoro jesteście "właścielami" tego forum i wszystkich strofujecie i odsyłacie tu i tam. Proponuje usuwać wszelkie złośliwości i uwagi nie na temat, bo to forum w 60% właśnie takimi śmieciami jest zawalone. Dziwicie się potem, że ludzie po kilku stronach rezygnują z czytania i zakładają własny temat.
Mniej złośliwości a więcej szacunku dla siebie i tych NOWYCH a będzie znacznie przyjemniej.
Z poważaniem consett0805