Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto był w okoliach Dubrownika...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.06.2010 18:15

Z całym szacunkiem Panie Januszu MODERATORZE!!!

Masz swoją stronę internetową? Prowadzisz Moderujesz blog? lub często wypowiadasz się na jakimś forum? Dawaj dobry przykład, pisząc poprawnie. Poprawiaj i upominaj użytkowników, którzy robią miliony błędów ortograficznych w każdej wypowiedzi lub komentarzu, aby jednak poświęcili trochę czasu i uwagi na poprawną pisownię.

Nie wydaje mi się aby ktoś o nazwie yskyerka był moderatorem. Słyszał któryś z Was o czymś takim jak Dyslekacja? Ja osobiście również na nią cierpię i nie wstydzę się tego nic na to w tej chwili nie poradzę. Jedyne co mogę aby zadowolić siebie i wasze oczy to używać programu który takie błędy mi pokazuje.
Prośba do WSZYSTKICH trzymajcie się tematów i nie odsyłacie ciągle Nowych do jakiś tematów z 2008 roku itd. To już było trele morele ble ble ble. Na litość ludzie kiedy Wy startowaliście do Chorwacji swój pierwszy raz to inni szli do przedszkola maja prawo się pytać skoro jesteście "właścielami" tego forum i wszystkich strofujecie i odsyłacie tu i tam. Proponuje usuwać wszelkie złośliwości i uwagi nie na temat, bo to forum w 60% właśnie takimi śmieciami jest zawalone. Dziwicie się potem, że ludzie po kilku stronach rezygnują z czytania i zakładają własny temat.
Mniej złośliwości a więcej szacunku dla siebie i tych NOWYCH a będzie znacznie przyjemniej.
Z poważaniem consett0805
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.06.2010 19:24

o nazwie yskyerka

o nicku yskyerka...
Zawsze są inne strony medalu.. 60% tematów to tematy założone bez sensu przez niecierpliwych i chcących dostać wszystko na talerzu, userów... Sam korzystam z programu pokazującego błędy bo nie lubię ich robić i sam zwracam niektórym uwagę na chorwackie nazewnictwo, które często jest żenujące w wydaniu niektórych.
Pozdrav.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.06.2010 20:01

Ok gryź, gryź jak te wilki hhhhee żartuję. Nie no poddaje się bo dam się wciągnąć w to czego tu na forum nienawidzę. Czyli śmieci nie w temacie. A propos a o czym tu miało być... a już pamiętam Dubrovnik no ale najwyraźniej już zaginął wątek.
Trzeba będzie założyć nowy temat o Dubrovniku skoro ten się skończył
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.06.2010 20:08

Te wilki się całują...
Jeśli chodzi o Dubrovnik to wiadomo, stara cześć ze Stradunem, mury, wszystkie baszty, muzeum morskie, akwarium morskie. To co wewnątrz, zabytki, kościoły, apteka, spichlerz... Zwiedzania na kilka razy... W drodze powrotnej arboretum...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 08.06.2010 20:10

consett0805 napisał(a):
Dubrovnik w jego okolicy byłem 2 razy. Niewątpliwie mus tam wjechać i zobaczyć. W samym Dubrovniku kilkanaście razy byłem.
Pozdrawiam
W okolicy 2 razy w Dubrowniku 19 razy.Jesteś ekspert.Radż.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 08.06.2010 20:24

To docinka? 2000rok Zaton 12km do Dubrovnika 2005 5km już po moście. Z racji jego bliskości i fascynacji wizyt kilkanaście nic o 19 nie pisałem. Czy ekspert wątpię ale to co wiem mi wystarczy. Ale ok już się zamykam. Pozdrawiam wszystkich
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne