yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mam Myślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)
AndrzejJ. napisał(a):yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mam Myślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)
Wróg wycieczek zorganizowanych,ale przyczepia się do nich by przy nich posłuchać przewodnika, o to mi chodzi Bocian.Przypadkowo nic nie nie dzieje.Ale z premedydacją.
yskyerka napisał(a):Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.
A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.
Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.
AndrzejJ. napisał(a):yskyerka napisał(a):A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Za odpierdolcie się....Cię wywalić?Tu wywalają tylko za ściemnianie i za brak samokrycytyzmu.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne