Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto był w okoliach Dubrownika...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 20:58

No ja koleżanki od prostaków nie wyzywam. Nie ma koleżanka innych argumentów poza lakonicznym stwierdzeniem. Wiem, że oszczędność to domena Wielkopolski. Niech koleżanka się przyzna, że szkoda jej grosza na przewodnika.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.06.2010 20:59

yskyerka napisał(a):Obrońca...

Ucieleśnieniem to on jest czego innego :):):)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 21:01

O to i słowa koleżanki Iskierki "Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć) Dobry przewodnik + lektura forum wskażą Ci, które miejsca warto, a które trzeba odwiedzić."

Nie dziwię się, że koleżance trudno jest własne słowa obronić. Ze słow wynika, że koleżanka już z góry zakłada podsłuch przewodnika :D . Chyba nie zaprzeczy koleżanka.
Ostatnio edytowano 05.06.2010 21:06 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2010 21:04

yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mam :) Myślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)

Wróg wycieczek zorganizowanych,ale przyczepia się do nich by przy nich posłuchać przewodnika, o to mi chodzi Bocian.Przypadkowo nic nie nie dzieje.Ale z premedydacją. :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 21:04

Jakie to szczęście, że nie mam żony z Poznania. Bogu dzięki, że w porę swego czsu się opamiętałem. Po Stokroć dzięki.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.06.2010 21:11

AndrzejJ. napisał(a):
yskyerka napisał(a):Ja generalnie jestem ogólnie wrogiem wycieczek zorganizowanych, jak sobie sama zorganizuję tak mam :) Myślę, że samemu fantastycznie zwiedza się nie tylko Dubrownik. Ja zazwyczaj jak mam okazję posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)

Wróg wycieczek zorganizowanych,ale przyczepia się do nich by przy nich posłuchać przewodnika, o to mi chodzi Bocian.Przypadkowo nic nie nie dzieje.Ale z premedydacją. :wink:

Chyba trochę nadinterpretacja Endrju :)
Zwiedza sama a jak napotka wycieczkę to przystanie, posłucha... A co, ma wiać na widok wycieczki? :):) Nie sądzę aby Iskra szukała darmochy... :) Takie jest moje zdanie.
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 05.06.2010 21:27

Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.

A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.

Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2010 21:39

Bocian napisał(a):posłucham przewodnika, który akurat jest w danym miejscu z wycieczką (w Dubrowniku nie trudno takowe wycieczki znaleźć)

Byłoby ok gdyby nie to w nawiasie.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 21:51

yskyerka napisał(a):Dzięki Bocian ale daj spokój, szkoda czasu.

A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
Nigdy w życiu nikogo nie oszukałam, nie naciągnęłam na nic i nie wykorzystałam. I nikt mi tego zarzucić nie może.
Czytanie ze zrozumieniem jak widać nie bardzo Wam wychodzi, a zdanie jak widać zmieniacie jak wiatr zawieje.

Widzisz darku - poznanianki to cholernie inteligentne i mądre kobiety - poznały się na tobie, żadna by cię nie chciała.

Poznanianki nie mądre - tylko wyrafinowanie cwane i przebiegłe na swój szkocki sposób. Żonę mam z Mazowsza i nie narzekam. Nie liczy mi ile wydam i zjem. Przynajmniej odgrzewanych kotletów z przed tygodnia nie jem albo na okrągło parówek.
Na czerwono zaznaczyłem słowa koleżanki, są mocne. Nie daj Boże z taką mieszkać w jednym domu toż to gehenna. Pozdrawiam i proponuję już nie podsłuchiwać przewodników bez dokonania opłaty. Z postu widać, że koleżance zdarzyło się to nie raz. :D Pozdrawiam.

Co do Poznanianek to chciały mnie ale w porę się zorientowałem "szto eto za żienszcziny"
Ostatnio edytowano 05.06.2010 22:00 przez darek1, łącznie edytowano 1 raz
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 05.06.2010 21:59

yskyerka napisał(a):A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).
E tam nie wywalą za gorsze bluzgi nie wywalili .

Teraz napisze ci już bez żadnych skrótów : pierdol się ty żałosny kutasie, forumowy pojebie.

:lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2010 22:02

yskyerka napisał(a):A do Was szanowni koledzy - odpierdolcie się (i w nosie mam czy mnie za to stąd wywalą).

Za odpierdolcie się....Cię wywalić?Tu wywalają tylko za ściemnianie i za brak samokrycytyzmu. :D
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 22:03

Oj Jasio, prawdziwy Jasio. Tobie do Iskierki bardzo dużo brakuje. Nie pisz już nic lepiej - dobrze.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.06.2010 22:04

AndrzejJ. napisał(a):

Za odpierdolcie się....Cię wywalić?Tu wywalają tylko za ściemnianie i za brak samokrycytyzmu. :D

Uważam, że koleżanka Iskierka winna sama się osądzić i poddać samokrytyce. Wtedy uznam ją za Very Good Woman.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 05.06.2010 22:06

darek1 napisał(a):Oj Jasio, prawdziwy Jasio. Tobie do Iskierki bardzo dużo brakuje. Nie pisz już nic lepiej - dobrze.

Ty też idż już spać,nic mądrego już nie napiszesz.
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 05.06.2010 22:07

darek1 napisał(a):Oj Jasio, prawdziwy Jasio. Tobie do Iskierki bardzo dużo brakuje. Nie pisz już nic lepiej - dobrze.
dobze prose pana
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne