"30 metrów od Aliny jest czarna dziura".
sorry ale nie kumam.
wilma napisał(a):Prosze o radę, wybieram się w tym roku do Chorwacji, zupełnie nie wiem , dokad jechać, gdzie są fajne i w miarę tanie kwatery. Myślałam o Marinie, ale teraz juz sama nie wiem.
wilma napisał(a):Prosze o radę, wybieram się w tym roku do Chorwacji, zupełnie nie wiem , dokad jechać, gdzie są fajne i w miarę tanie kwatery. Myślałam o Marinie, ale teraz juz sama nie wiem.
wilma napisał(a):dzieki za rady, a co myslicie o Orebic?
Janusz Bajcer napisał(a):Marina leży nad zalewem przy samej drodze Sibenik - Split , przejeżdżałem jadąc z Primošten do Trogiru i do Splitu.
Ten niebieski akwen na zdjęciu to woda morska, ale na plaży poniżej drogi siedzi się na niej jak nad jeziorem i wącha spaliny
Ja tego miejsca nigdy nie wybrałbym na pobyt w Chorwacji, ale widocznie jak są w Marnie kwatery, to są na nie chętni.
ładniejsze plaże są w Vinisce, ale trzeba tam jechać samochodem
To miasteczko też jest nad zalewem/zatoką , ale samochody nad głową nie jeżdżą
Można też pojechać na plażę Ljubljeva
Kriskaz napisał(a):Witam
Wilma to zależy czego oczekujesz(spokojne kameralne mieściny czy rozrywka,gwar i tłumy ludzi na plaży) w Chorwacji jest dużo wspaniałych miejsc ja byłem w tamtym roku w Kalebova Luka koło Rogożnicy było super cisza spokój prywatna plaża.
W tym roku wybieram się na Riwierę Makarską. Pisak może Tucepi jeszcze nie wiem zdecyduje się na miejscu.
lubelski napisał(a):Vinisce to spokojna , jakby uśpione miasteczko nad zatoką ale czy plaże tam lepsze niż w Marinie..nie wiem.. .Jeśli to ma być baza wypadowa na zwiedzanie to tylko Marina pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne