Dzień Dobry,
Ja mam pytanie do Ines. Ostanio czytając twoje posty zauważyłam że polecasz restaruację w Primosten. Mogłabyś mi dać więcej wskazówek, która to bo jest ich trochę tam ?
Pozdrawiam Ewelina
matjerz napisał(a):ines napisał(a):Witam,
Mieszkajac w Primosten przejezdzalismy wiele razy przez ta miescine..mysle ze w Chorwacji sa o wiele piekniejsze miejsca na spedzenie milego wypoczynku..Marina na pewno nie nalezy do tych szczegolnie urokliwych..z tego co widzialam do plazy przechodzi sie przez ruchliwa droge..co juz jest bezsensu;/
Miejscowość typowo nastawiona na żeglarzy..dla mnie naprawde nic specjalnego..Jesli juz jechac tam to warto wybrac cos naprawde wartego uwagi:)
Jesli mozesz naprawde warto wybrac sie w inne miejsce...
Riwiera Makarska-przepiekne maisteczka, cudne widoki, wysokie gory i pieeekne plaze!
Plw.peljesac, wyspa krk, hvar, Primosten...Jest tyle cudnych miejsc w cro z naprawde dobra baza do wypadów....nie wyobrażam sobie leżeć na plazy a nade mną ruchliwa droga i przejeżdżające auta...
Pozdrawiam:)
Dzieki wielkie za informacje .Czuje sie troche nabity w butelke (przez znajomych jak i wlascicielke ap. malo z siebie nie wyszla zachwalajac-nie dziwie sie-uroki miejscowosci ale trudno kasa poszła. Choc ulga jest to ze jest to dobre miejsce na wypady-wiec jak na pierwszy raz i w zasadzie na bardziej na chybił niż natrafil mam nadzieje ze bedzie OK. Dzieki jeszcze raz .Dobre ŻYWE FORUM
ines napisał(a):Witam,
Mieszkajac w Primosten przejezdzalismy wiele razy przez ta miescine..mysle ze w Chorwacji sa o wiele piekniejsze miejsca na spedzenie milego wypoczynku..Marina na pewno nie nalezy do tych szczegolnie urokliwych..z tego co widzialam do plazy przechodzi sie przez ruchliwa droge..co juz jest bezsensu;/
Miejscowość typowo nastawiona na żeglarzy..dla mnie naprawde nic specjalnego..Jesli juz jechac tam to warto wybrac cos naprawde wartego uwagi:)
Riwiera Makarska-przepiekne maisteczka, cudne widoki, wysokie gory i pieeekne plaze!
Plw.peljesac, wyspa krk, hvar, Primosten...Jest tyle cudnych miejsc w cro z naprawde dobra baza do wypadów....nie wyobrażam sobie leżeć na plazy a nade mną ruchliwa droga i przejeżdżające auta...
darek1 napisał(a):matjerz napisał(a):ines napisał(a):Witam,
Dzieki wielkie za informacje .Czuje sie troche nabity w butelke (przez znajomych jak i wlascicielke ap. malo z siebie nie wyszla zachwalajac-nie dziwie sie-uroki miejscowosci ale trudno kasa poszła. Choc ulga jest to ze jest to dobre miejsce na wypady-wiec jak na pierwszy raz i w zasadzie na bardziej na chybił niż natrafil mam nadzieje ze bedzie OK. Dzieki jeszcze raz .Dobre ŻYWE FORUM
Nie jest tak żle. Bardzo dobra baza wypadowa do innych miejscowosci. Do plaży albo spcerek lub samochodem. Naprawdę nie jest tak tragicznie. Jak na pierwszy raz to dobrze. Byłem i nie załamałem się. Wspomnienia mam fajne.
ines napisał(a):oo tu sie nie zgodzę Darku1
Jestem fanka małych miejscowości...!!!
nie lubię tlumow!!:)
Makarska odpada, Primosten zazwyczaj zatrzymujemy sie na ok.2dni zeby dobrze zjesc hihi:)
Uwielbiam miasteczka, ktore maja swoj klimat, sa urocze i romantyczne..
Do szczescia wystarczy mi zapach sosen, piękne palmy, fajna plaza, błękitny jadran, dźwięki cykad...no i żeby było co zwiedzać..
nie jestem wogole wymagajaca..
ines napisał(a):hm...no wiecie do plaży drałować tyle..;/
kurcze ja to zawsze mam apartament nad sama plaza, a zawsze jeździmy w ciemno..
dlatego nidgy nie rezerwuje, bo wiem co biore i za jaka kase..
zazwyczaj nigdy nie placilam wiecej niz 13E za osobe;)
może warto zmienić lokalizacje pobytu..tylko wtedy niestety zaliczka przepadnie..
Mozecie tez tam pobyć kilka dni, a później przenieść sie w inne miejsce cro...z godzinke jazdy byscie mieli do Riwiery Makarskiej:)
Naprawde POLECAM:)