Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto był w miejscowości Brist okolice Gradac ???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pawlop
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawlop » 06.08.2009 15:53

Miejscowość nieduża ale ja mieszkałem od strony Gradaca więc tam chodziłem na spacerki. Niestety jak ktoś ma kwaterę od strony Gradaca to jest tam dyskoteka Pineta na wolnym powietrzu i dosyć trochę dokucza chyba że ma się włąćzonąklimę i są pozamykane okna. Plaże kamieniste o różnej wielkości kamieni ale wąskie a w niektórych miejscach czasami prawie znikają pod wpływem fal. Oczywiście to wszystko od strony Gradaca bo do Centrum Bristu praktycznie nie chodziliśmy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
MONICA00
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MONICA00 » 15.07.2010 12:33

sylvi napisał(a):Jeździmy do Bristu na wakacje od 6 lat. Dla nas jest to najcudowniejsza miejscowość na wybrzeżu-cisza, spokój. Jak chcemy usłyszeć gwar nadmorskiej miejscowości wybieramy się promenadą wzdłuż morza do Gradacu. Pineta to podobno najlepsza dyskoteka od Spritu po Dubrownik. Jest to wyjątkowa miejscowość dla osób lubiących spokój i ciszę-szczególnie po 22. Wyjątkowy klimat tej miejscowości można poczuć nie tylko na uliczkach Bristu, ale również warto wybrać się na niedzielną mszę w ich małym Kościółku i poczuć niesamowity klimat mieszkańców tej wioski. Super położenie jeśli chodzi o wypady, żeby coś zwiedzić. Kwatery są prawie w każdym domu. My możemy jedynie polecić Vile "Lidus". Niesamowity mały rodzinny hotelik. Pomocni właściciele. Super widok na Adriatyk. Dobre miejsce parkingowe.

Hej Sylvi! Widzę ze wybieramy do tej samej miejscowości.Mam parę pytań,bo jedziemy do Bristu po raz pierwszy.Jeśli mogę proszę Cie o kontakt na priva moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 1999574.Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne