Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kto ByŁ Na Campingu Grebisce ?

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kubiszon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kubiszon » 06.02.2009 00:35

Proszę o informacje na temat campingu Grebisce na Hvarze.Fotki mile widziane.Wybieram się tam w okolicach 2 poł.czerwca.
Wielkie dzięki.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.02.2009 00:41

Witaj Kuba :)
Jeśli chodzi o nowe informacje :wink: to wkleiłam jeszcze zdjęcia plaży (tej skalistej, piaszczysta też jest, tak jak Ci pisałam) i najbliższego otoczenia campingu w tym wątku:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=345387#345387
Zresztą wątek w sam raz dla Ciebie, można się sporo dowiedzieć o wyspie lawendy :)
Pozdrawiam serdecznie :papa:
Kubiszon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kubiszon » 06.02.2009 00:55

Witaj
Dzięki za szybką odpowiedź.Ja jestem w pracy więc korzystam,jutro mam wolne to będę walczył ze zdjęciami.Mam nadzieję,że jeszcze ktoś odpisze.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.02.2009 01:04

No to poślę Ci jeszcze taki link:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=135832#135832

Myślę, że masz już podstawowe informacje :) Na forum było mnóstwo zaczętych wątków o Grebisce, z których jednak mało wynika. (Wpisz w wyszukiwarkę, to zobaczysz, ile tego jest.) Chyba już niewiele ponad to, co Ci napisałam w mailu i co masz tutaj można napisać. Ale kto wie, może jednak ktoś taki się znajdzie :wink:
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 06.02.2009 08:56

Ja może wypowiem się nieco inaczej - nauczona doświadczeniem, a w szcególności właśnie wyjazdem na Hvar polecam przygotowanie sobie listy kempingów w rejonie, w którym chcemy odpoczywać tak aby mieć alternatywę jesli ten, który obralismy sobie za cel nie odpowiada naszym wymaganiom. Łatwo wtedy o szybką decyzję i zmianę miejsca lub rekonesans zanim rozbijemy namiot :D

Obecnie na Hvarze jest sporo miejsc kempingowych - otwarto równiez kemping Vira.

Ja niezmiennie polecam "Hvar za tunelem" ale to juz kto co lubi.
Kubiszon
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kubiszon » 06.02.2009 09:38

Cześć
Dziękuję za informację.To oczywiste,że trzeba mieć coś w odwodzie.Grebisce to punkt docelowy ale jeśli gdzieś będzie ładniej to czemu nie, co rozumiesz przez "Hvar za tunelem".
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 10.02.2009 11:04

To znaczy za tym tunelem:
Obrazek
Co do samego kampingu, to ja podpisuję się pod tymi informacjami, które podała ci maslinka, bo nieraz omawiałyśmy uroki Grebisce :)
samotnik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samotnik » 14.08.2009 10:26

No dobrze, a ja chciałbym zapytać w końcu o konkrety :)

Czyli:

1) jakie ceny (2os+namiot)
2) czy są lodówki.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.08.2009 11:42

samotnik napisał(a):No dobrze, a ja chciałbym zapytać w końcu o konkrety :)

Czyli:

1) jakie ceny (2os+namiot)
2) czy są lodówki.

http://www.grebisce.hr/flashOK.html
samotnik
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) samotnik » 14.08.2009 14:22

JacYamaha napisał(a):http://www.grebisce.hr/flashOK.html

Świetnie. Widziałem tę stronę dawno temu. Na niej znajduję jedynie:

1) niewiele wnoszący tekst
2) mapkę Hvaru
3) przy mapce zdjęcie zatoki z lotu ptaka.

Koniec. No chyba, ze nie wiem, w co kliknąć.

O, dobra. Trzeba było zaczekać minutę i nagle pojawiło się menu z lewej strony. "Urok" źle zrobionych stron we Flashu.

Natomiast nie ma tam ani słowa o lodówkach. Mam rozumieć, że tych brak?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 16.08.2009 01:12

hej !
W czerwcu br za 2 osoby i namiot płaciłem ( bez prądu) ok 120 kn, teraz w sezonie drożej,lodówek nie widziałem. Camp zadbany i czysty ale nieciekawie położony tz od wody dzieli go droga.Na campie nie ma sklepu, oferują piwo (10kn) i napoje chłodzące . Jest to jeden z droższych campów na Hvarze. Mnie się nie podobało, ale innemu koledze bardzo.
GAJUS
nicola
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nicola » 20.07.2010 09:23

Na ile uciążliwa jest ta droga przebiegająca przez camping (Sucuraj-Jelsa)? W Cro będziemy trzeci raz, ale na Hvarze dopiero pierwszy.
Chodzi zarówno o hałas, jak i natężenie ruchu (pewnie syn nie będzie mógł biegać sam z plaży do WC)

bardzo proszę o info

pozdrawiam,

nicola

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone