zosia napisał(a):Wole juz zjednoczenie pod rzadami ROSJAN, niz plaszczyc sie przed UE
Leon2 napisał(a):....zosia boj sie Boga pod Ruskimi az tak zle z ta Unia...
no wiem ze Unija nie jest ruzowa i sam nie popieram ich metod ale Rusci to wogule sa....
Pacz jak bi sie zjednoczyli tylko Slowianie to by znow nastal podzial religijny katolicy(Polaci, Slowaci, Czesi, Slowenci i Chorwaci oraz prawoslawni Rusci, Bulgarzy, Rumunie czensciowo, Serbowie, Czarnogurci i Macedonczyci) i by tez bilo zamieszanie.
Tak wogule przewiduje ze Chorwacja nie wejdzie do UE poniewarz jak do niej wejdo Polaci, Slowenci, Czesi i inny z tej grupi przewiduje rozlecenie sie Unii poniewarz Polaci nie ciepio dlugo niewolnosci, a Dzemojadi, Zabojady, makaroniaze i kartoflaze nie lubia nowich czlonkow UE i na was pacza tylko jako rynek zbitu ich tanich produktow rolnich. Cala Unija polega na zasadzie "marchwi i kija" tylko ze dla nas wieksi jest kij a marchwa mala. Ciekawi jestem ile Polaci bendo udawac "oslow". Nadal jest za wiele rolnikow w Polsce ze by wejscie waszego kraju do UN przeszlo bez bolesnich przemian. Dowod ku temu jest i fenomen wzrostu popularnosci niejakiego pana Leper. Trzeba umiec czytac puls narodu. Jedini pozitiwni akcent choc dosic simboliczny widze w tym ze sie Polaci upieraja ze by w konstytucji UE bilo zapisano ze Europa ma korzenie chrzescijanskie. Tagze uwarzam ze nie potrzebna wam jest obecnosc w Iraku, oglandam telewizje co dzien i widze ze waszy wojskowi popelniaja tam kilka zasadniczych blandow (jednak mniej niz Amerikanie) nie wiem ile przecientni Polak ma korziszci od sojuszu wojskowego z USA i nie wiem jakie sa morale mlodego rzolnierza w opcim kraju w pustini gdzie tak naprawde nie wie co roby. Znowu sie rozpisale sorry pozdrawiam Leon
zosia napisał(a):Wole juz zjednoczenie pod rzadami ROSJAN, niz plaszczyc sie przed UE
zosia napisał(a):Stalpol historie Polski znam i nie sadze, ze gorzej od Ciebie. Do Minska sie wybiore jak zechce, nie bede czekac na Twoje pozwolenie. Dziwi mnie bardzo ta niechęc do Rosjan. przypomniec rowniez by nalezalo, ze zagrozeniem polskiej panstwowosci byli sasiedzi zachodnii. Jakos tym zaborcom wszyscy sie klaniaja, szanuja , a szkalowani sa jedynie wschodni. Czyzby dlatego, ze to biedni krewni?
Meza juz mam i to wspanialego, zaluje troche, ze nie ma korzeni chorwackich
Dla Twej wiadomosci jego dziadek jest polskim bialorusinem
a to ja napisał(a):Właśnie oglądam "Wybawcę".
To tylko film - nie wiem, na ile dotyka PRAWDY...
Pozdrawiam
P.S:BOŻE!!!Ta scena nad wodą, z autokarem...
Koszmar.
Myślałam,że widziałam już w filmach "wszystko"....
Bez komentarza
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne