cezar000 napisał(a):Może boli słabość Europy,ale sprawy wewnętrzne powinniśmy zostawić każdemu narodowi ,niech się wykrwawi nawet zginie.
Wybacz ale bardziej cynicznej wypowiedzi na ten temat to już być nie może
Kim TY jesteś że dajesz sobie prawo niereagowania na ludzką krzywdę, bezprawie, mordy itd
Czy to jakaś ideologia ci w głowie zawróciła? Może teoria ewolucji i prawo doboru naturalnego? Zgadłem?
Jestem zaszokowany.
Jak rozumiem jeśli kiedyś zobaczę, jak paru bezszyjnych dresiarzy będzie Cię nap... w jakiejś bramie, to mogę spokojnie iść dalej, wypić browarka (ze Sniperem
) i miło zakończyć dzionek
Gratuluję mądrości życiowej a przede wszystkim wielkiego serca...
A resztę napisał Ci już Sniper - podpisuję się w całej rozciągłości pod jego słowami, choć akurat ja nie czuję się jakoś osobiście związany z losami narodów Bałkańskich ponad to, że też jestem pod wielkim urokiem Chorwacji i Chorwatów
A co do Iraku to zupełnie nie jest na temat, gdzie Rzym gdzie Krym...
To może wytłumaczysz nam wielki Cezarze, o co pytał już Sniper, jakież to wielkie interesy USA zrobiły na Bałkanach w ostatnich 10-ciu latach?
A ponieważ oczywiście na to pytanie nie odpowiesz to ja ci odpowiem...
Jedź chłopie do BiH, Kosowa, Macedonii, poilicz ilu "Marines" tam stacjonuje, pomnóż to przez 1000$ następnie przez 365 dni następnie przez 10 lat i wyjdzie ci TEN WIELKI INTERES = ujemny wynik pod tytułem np. 10 mld Dolarów, które podatnicy amerykańscy zapłacili żeby nie lała się tam krew i dzięki czemu można dziś normalnie pojechać nad Jadrana. No ale tobie zdaje się chodzi o to że nie ma w tym nic nadzwyczajnego że krew się leje, bo lała się zawsze jak świat długi i szeroki? Normalka czyli niech się dalej leje?
Wybacz kolego ale jak się opowiada mocne słowa na tematy których się nie rozumie to to jest zwykła Ignorancja
P.S.
Sniper!
Nie bądź taki skromny jeśli chodzi o tą wiedzę, bo widać że bardzo dobrze kumasz bazę
, więcej powiedzieć się nie dało
Pozdrawiam