napisał(a) Leon2 » 11.11.2003 00:38
....zosia boj sie Boga pod Ruskimi az tak zle z ta Unia...
no wiem ze Unija nie jest ruzowa i sam nie popieram ich metod ale Rusci to wogule sa....
Pacz jak bi sie zjednoczyli tylko Slowianie to by znow nastal podzial religijny katolicy(Polaci, Slowaci, Czesi, Slowenci i Chorwaci oraz prawoslawni Rusci, Bulgarzy, Rumunie czensciowo, Serbowie, Czarnogurci i Macedonczyci) i by tez bilo zamieszanie.
Tak wogule przewiduje ze Chorwacja nie wejdzie do UE poniewarz jak do niej wejdo Polaci, Slowenci, Czesi i inny z tej grupi przewiduje rozlecenie sie Unii poniewarz Polaci nie ciepio dlugo niewolnosci, a Dzemojadi, Zabojady, makaroniaze i kartoflaze
nie lubia nowich czlonkow UE i na was pacza tylko jako rynek zbitu ich tanich produktow rolnich. Cala Unija polega na zasadzie "marchwi i kija" tylko ze dla nas wieksi jest kij a marchwa mala. Ciekawi jestem ile Polaci bendo udawac "oslow". Nadal jest za wiele rolnikow w Polsce ze by wejscie waszego kraju do UN przeszlo bez bolesnich przemian. Dowod ku temu jest i fenomen wzrostu popularnosci niejakiego pana Leper. Trzeba umiec czytac puls narodu. Jedini pozitiwni akcent choc dosic simboliczny widze w tym ze sie Polaci upieraja ze by w konstytucji UE bilo zapisano ze Europa ma korzenie chrzescijanskie. Tagze uwarzam ze nie potrzebna wam jest obecnosc w Iraku, oglandam telewizje co dzien i widze ze waszy wojskowi popelniaja tam kilka zasadniczych blandow (jednak mniej niz Amerikanie) nie wiem ile przecientni Polak ma korziszci od sojuszu wojskowego z USA i nie wiem jakie sa morale mlodego rzolnierza w opcim kraju w pustini gdzie tak naprawde nie wie co roby. Znowu sie rozpisale sorry pozdrawiam Leon