Janusz Bajcer napisał(a):W taki razie proszę o informacje co to za "cudok" w tym żółtym skacze po plaży
Na teletubisia jakiegoś jchniejszego mi wygląda
Szkoda, że już koniec
Buber napisał(a):I żebyście kochani chłopcy, już nigdy nie zapragnęli jechać do Grecji samochodem … podróż będzie trwała 5 dni .
LRobert napisał(a):Składam reklamacje. Czemu tak krótko?
viltob08 napisał(a):... ale moim bardzo się podoba takie długie podróżowanie, zwłaszcza, że dużo po drodze zwiedzamy, a poza tym Macedonia kusi cenami w knajpach, więc korzystają na maxa ... w tym roku zaliczyliśmy Epir, a jechaliśmy ...tydzień
kmichal napisał(a):... ja pitole - nieźle Wojtek odleciałeś z tą expresową relacją ... ... podobnie jak w zeszłym roku było wybornie ... ...
Roxi napisał(a):Ledwo zaczęłam czytać i podziwiać piękne kolorki, a to już koniec?
Normalnie ekspres.
piekara114 napisał(a):Lefkada kusi coraz bardziej na kolejne wakacje.... Niech tylko dojazdy po naprawiają...
To co w planie na 2017?
Janusz Bajcer napisał(a):W taki razie proszę o informacje co to za "cudok" w tym żółtym skacze po plaży
maxredaktor napisał(a):No nie, no. Ledwo na weekend straciłem croplę z oczu , a tu taka relacja. Włączam replay i zaczynam spokojnie czytać i oglądać.
walp napisał(a):To coś dla mnie, chociaż tak daleko jeszcze nie byłem ...
Znowu wydłużyła mi się lista z miejscami must see
Darkos napisał(a):Dzięki Buber za Lefkadę
tiwa napisał(a):... a ja dziękuję zwłaszcza za opis (zwiedzenie z Wami) Belgradu . Dość często przejeżdżam przez to miasto i jakoś nigdy nie chciało mi się tam zatrzymywać, i odniosłem wrażenie, że niewiele tracę .
wiolek_lp napisał(a):Przeczytałam w nocy " na raz" i powiem tylko ŁAAAŁ !!
... Pozdrawiam i dzięki za świetną relcję i cudowne zdjęcia
TJL napisał(a):Bardzo ciekawa relacja. Bardzo rzadko udaje się komuś napisać obszerną i zarazem zwartą relację oraz dodatkowo w dobrym stylu. Wyrazy uznania za formę, treść i zdjęcia. W drodze do Grecji chyba najciekawszym miastem w Serbii na nocleg + zwiedzanie jest chyba Novi Sad. Chociaż ja preferuję nocleg oraz relaksujące moczenie się w jednym z basenów termalnych na południowych Węgrzech.
Podrawiam,
Tomek
Rafał K napisał(a):Dzięki Wojtek za tą relację Mam z Lefki bardzo dobre wspomnienia, odświeżenie ich pod wpływem tak znakomitej ręki, to była prawdziwa radość. Twoje travelscapy bardzo solidne, a kilka strzałów nadaje się prosto na ścianę
Pozdrawiam ciepło - hej
Hercklekot napisał(a):Ledwo przyjechaliśmy a już wyjeżdżamy Te błękity, lazury i inne niebieskości na plaży Porto Katsiki po prostu "ryją beret". To jest nie do końca rzeczywiste...
ajdadi napisał(a):I tylko chwilę mnie nie było ...PIĘKNA EKSPRESOWA RELACJA...