Pamiętaj, że na wywóz trufli z Chorwacji potrzebne jest zezwolenie. Nawet przy małych, prywatnych, legalnie kupionych (czyli w sklepie z paragonem) ilościach.Crocodyl napisał(a):(...) Całe trufle natomiast są na naszej liście na ten rok.
Pamiętaj, że na wywóz trufli z Chorwacji potrzebne jest zezwolenie. Nawet przy małych, prywatnych, legalnie kupionych (czyli w sklepie z paragonem) ilościach.Crocodyl napisał(a):(...) Całe trufle natomiast są na naszej liście na ten rok.
boboo napisał(a):Pamiętaj, że na wywóz trufli z Chorwacji potrzebne jest zezwolenie. Nawet przy małych, prywatnych, legalnie kupionych (czyli w sklepie z paragonem) ilościach.Crocodyl napisał(a):(...) Całe trufle natomiast są na naszej liście na ten rok.
Sara76 napisał(a):Chyba mi umknęła ta relacja więc zaznaczam obecność żeby do niej wrócić
te kiero napisał(a):Sara76 napisał(a):Chyba mi umknęła ta relacja więc zaznaczam obecność żeby do niej wrócić
Witaj, już prawie 2lata po Kryształowej... teraz zbliża się "Porcelanowa"... i znów trzeba coś zaplanować;
jakiś konkretny kierunek Cię interesuje?
Sara76 napisał(a):te kiero napisał(a):Sara76 napisał(a):Chyba mi umknęła ta relacja więc zaznaczam obecność żeby do niej wrócić
Witaj, już prawie 2lata po Kryształowej... teraz zbliża się "Porcelanowa"... i znów trzeba coś zaplanować;
jakiś konkretny kierunek Cię interesuje?
Myślałam jakiś czas temu o wyjeździe do Czech m.in. Lednica były w zakresie moich zainteresowań, ale widzę, że w relacji jest też kilka miast z chorwackiej Istrii (a tam się wybieram we wrześniu) i chociaż byłam już w Puli, Poreču i Rovinj to z chęcią poczytam co Ty proponujesz.
Powrót do Nasze relacje z podróży