Czym Ty robiłeś te zdjęcia
Jeśli to Twój cień odbija się w okularach na pierwszym zdjęciu.
CROnikiCROpka napisał(a):Gdzie jest tak pięknie?
elka21 napisał(a):Czym Ty robiłeś te zdjęcia
Jeśli to Twój cień odbija się w okularach na pierwszym zdjęciu.
agata26061 napisał(a):Nadrobiłam właśnie Twoją relację. Ciekawe miejsca widzieliście. Plan urlopu dość napięty i sporo miejsc zobaczonych, więc podziwiam za wytrwałość, ale każdy wypoczywa jak lubi.
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):agata26061 napisał(a):Nadrobiłam właśnie Twoją relację. Ciekawe miejsca widzieliście. Plan urlopu dość napięty i sporo miejsc zobaczonych, więc podziwiam za wytrwałość, ale każdy wypoczywa jak lubi.
Pozdrawiam
odnośnie wypoczynku, jak w tytule relacji... Ostatni raz taki wyjazd... teraz już tylko laba
tyniolek napisał(a):te kiero napisał(a):agata26061 napisał(a):Nadrobiłam właśnie Twoją relację. Ciekawe miejsca widzieliście. Plan urlopu dość napięty i sporo miejsc zobaczonych, więc podziwiam za wytrwałość, ale każdy wypoczywa jak lubi.
Pozdrawiam
odnośnie wypoczynku, jak w tytule relacji... Ostatni raz taki wyjazd... teraz już tylko laba
Eeee, mam nadzieję, że jednak kiedyś zmienisz zdanie, bo u kogo będę czytała takie bogate relacje
Katerina napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):Przedostatnie zdjęcie mnie rozłożyło na łopatki. Super
A ja pisnęłam cichutko z zachwytu
te kiero napisał(a):odnośnie wypoczynku, jak w tytule relacji... Ostatni raz taki wyjazd... teraz już tylko laba
Powrót do Nasze relacje z podróży