te kiero napisał(a): Zwiedzanie ograniczamy do minimum, może najwyżej 1, 2 półdniowe wycieczki i coś drobnego po drodze.
Czyli z jednej skrajności w drugą
elka21 napisał(a):te kiero napisał(a): Zwiedzanie ograniczamy do minimum, może najwyżej 1, 2 półdniowe wycieczki i coś drobnego po drodze.
Czyli z jednej skrajności w drugą
CROnikiCROpka napisał(a):Super się z Tobą jechało
W szczególności dla mnie fajnie, bo:
a) mogłam zobaczyć te same miejsca, które nas zauroczyły podczas zeszłorocznych wakacji, Waszymi oczami
b) pokazaliście te miejsca, które planuję odwiedzić w tym roku (np. Hallstatt) + ciekawe trasy dojazdowe
także relacja przydatna dla mnie bardzo
słoma79 napisał(a):Fajnie się jechało, skoro kończymy w Planicy to masz u mnie kryształową kulę za relację
AdamZ napisał(a):Dzięki za fajną relację i pokazanie ciekawych miejsc po drodze, którą zazwyczaj przemykamy odliczając ile kilometrów jeszcze zostało do kwatery a tymczasem jak widzę sporo tracimy.
AdamZ napisał(a):Pocieszyłeś mnie swoim wyjaśnieniem ostatniego wyjazdu, w tych samych trzech punktach mogę streścić nasze motto wypoczynku nad Jadranem i naszą tegoroczną srebrną planuję podobnie wyluzowaną
słoma79 napisał(a):te kiero ostatni cytat nie mój a co do Kryształowej...oby
Mikeee napisał(a):a mi się podobają takie objazdówki
Halstatt wraz punktem widokowym miałem w planie w drodze powrotnej z Sardynii/Korsyki, ale załamanie pogody wymusiło zmianę planów.
Super trasa i miejsca. Część z nich na pewno wykorzystam podczas moich wypadów.
Dzięki i pozdrawiam,
Michał
CROberto napisał(a):Aszstrachsiebać jakibedzie silverride...
CROberto napisał(a):Zasapałem się przy tym tempie zwiedzania ale warto było...
gusia-s napisał(a):Super objazdówka
Letko nie było ale co się przeżyje tego nikt nie odbierze
Wstyd mi za tego karawaningowca co z budą jechał tam gdzie nie powinien może się zagapił, bo raczej nikt rozsądny się nie pcha na takie trasy z ogonem. 12% wzniesienie braliśmy i się modliłam żeby się wczłapać, daliśmy radę i był jeszcze zapas ale 18% to sobie nie wyobrażam.
gusia-s napisał(a):Wjeżdżając do Czech pierwsze za czym się rozglądam to winieta i Studentska - uwielbiam . Nawet stworzyłam na jej cześć
gusia-s napisał(a):Podsumowując ... zasłużyliście na leniwy urlop
Powrót do Nasze relacje z podróży