Wąwóz
Powalił mnie na łopatki -zapisane jako koniecznie do odwiedzenia.
piotrf napisał(a):Wąwóz jest super , a co do zdjęć w nim robionych przez fotografików - ostatnimi czasy we wszystkich ciekawych miejscach trafiam na wielkie statywy na ścieżkach i spore grupy "statywowców" . Znaki czasów
Pozdrawiam
Piotr
21monika napisał(a):Wąwóz
Powalił mnie na łopatki -zapisane jako koniecznie do odwiedzenia.
tyniolek napisał(a):Też mnie śmieszyli fotograficy na Plitwickich przy jednym małym wodospadziku ustawiło sie tego około 15 sztuk, otoczyli wodospad jak paparazzi, a my przejść nie mogliśmy
krakusowa napisał(a):Teraz uświadomiłam sobie, że to już 10 lat.....jak ten czas zasuwa
ajdadi napisał(a):Wąwóz super. Jeśli kiedyś znów uderzymy w stronę CRO to będzie trzeba tam zawitać.
CROnikiCROpka napisał(a):Pięknie tam jest W tym roku dwa dni spędzimy w Ukanc, szkoda że tam się nie udało Wam zatrzymać, miałabym więcej informacji z pierwszej ręki ale z chęcią dowiem się, jakie wrażenia z Bohinjskiego Jezera
CROnikiCROpka napisał(a):Camping pierwsza klasa, bardzo wysoki standard, aż trudno uwierzyć, że takie warunki można mieć na campie, niejednokrotnie apartamenty wyglądają 10 razy gorzej
Powrót do Nasze relacje z podróży