Mikeee napisał(a):Wąwóz super. Fajne zdjęcie spod mostka
Ile czasu zajął Wam spacer?
pozdrawiam,
M
Pani w budce mówiła o 1 godzinie, tyle też podaje folder, nam zajęło to 1g 15min;
CROnikiCROpka napisał(a):I ogromne szczęście, że akurat taką pogodę trafiliście
ruzica napisał(a):Tak mnie zafascynowała Twoja relacja, że połknęłam wszystkie strony na raz
(...)
Czekam na dalsze przygody. Pozdrav
tyniolek napisał(a):Kopara mi opadła :O koniecznie muszę odwiedzić Alpy Julijskie :O
krakusowa napisał(a):Twoja relacja przypomniała mi nasz pobyt w Alpach Julijskich podczas urlopu w 2007 roku
A są to bardzo miłe wspomnienia
krakusowa napisał(a):Czekam na wąwóz Vintgar, Bohinjsko jezioro i oczywiście cudowne Hallstatt
Vjetar napisał(a):A ja wzdycham podziwiając piękne górskie krajobrazy.
Pzdr
te kiero napisał(a):Vjetar napisał(a):A ja wzdycham podziwiając piękne górskie krajobrazy.
Pzdr
ano było piknie, ta trasa jest wyjątkowo ładnie położona, oczywiście rejestrator jazdy nagrywał wszystko, ale... no właśnie się nadpisało
piotrf napisał(a):Istria na Twoich zdjęciach piękna ( mnie się sześć lat temu bardzo podobała )
piotrf napisał(a):Ta pokrywa kanału w Graznjan stała się czymś tak atrakcyjnym kulowym jak pewien siwy sprzedawca w Mostarze
piotrf napisał(a):W sprawie Wąwozu Tolmińskiego , Koziaka i Waszej trasy przejazdowej przez Alpy Julijskie - zapisane , dziękuję
Pozdrawiam
Piotr
tomekkulach napisał(a):piotrf napisał(a):Ta pokrywa kanału w Groznjan stała się czymś tak atrakcyjnym kultowym jak pewien siwy sprzedawca w Mostarze
Czyżby o TEGO pana chodziło?
Powrót do Nasze relacje z podróży