krakusowa napisał(a):Nie wiem jak to się stało, że podczas naszego krótkiego pobytu na Istrii pominęliśmy Hum
Trzeba to będzie kiedyś nadrobić
Ja byłem na Istrii 4 razy .... i też jakoś Hum .... hm minąłem
krakusowa napisał(a):Nie wiem jak to się stało, że podczas naszego krótkiego pobytu na Istrii pominęliśmy Hum
Janusz Bajcer napisał(a):krakusowa napisał(a):Nie wiem jak to się stało, że podczas naszego krótkiego pobytu na Istrii pominęliśmy Hum
te kiero napisał(a):... Od samego podejścia rzucają się w oczy napisy w języku i alfabecie staro chorwackim wykute w kamieniach.
...
Janusz Bajcer napisał(a):krakusowa napisał(a):Nie wiem jak to się stało, że podczas naszego krótkiego pobytu na Istrii pominęliśmy Hum
gusia-s napisał(a):(...) wiedzie sławna Aleja Głagolicy, na której umieszczono 11 kamiennych pomników prezentujących niektóre litery alfabetu.
gusia-s napisał(a):Sklepik dobrze zaopatrzony, rowerki przed nim te same, stoliczek i krzesełka ten sam bananowiec rośnie nadal.
Piękny zakątek na Kryształową
andeo napisał(a):Mnie też Hum na Twoich zdjęciach i po opisach, bardzo się spodobał
krutom napisał(a):Śledzę dalej.
AdamZ napisał(a):Pierwszym skojarzeniem też była Wenecja tylko przy zalewaniu bym się nie upierał Całkiem przyjemny ten Poreč i do tego ciekawie pokazany.