Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krvavica 2010

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dolomi
Plażowicz
Krvavica 2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dolomi » 04.12.2010 00:46

Witam forumowiczów. Jestem częstym gościem forum i chciałbym się podzielić Wami moimi wspomnieniami z pobytu w Cro w Krvavicy.

Mam nadzieję, iż uda mi się załączyć trochę zdjęć z mojego pobytu w tej miejscowości.

Pozdrawiam
Dolomi
Dolomi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dolomi » 04.12.2010 01:57

Witam
Bardzo proszę o podpowiedź jak umieszczać zdjęcia na forum pod danym tematem.
Pozdrawiam D.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.12.2010 06:28

pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 04.12.2010 17:34

Dolomi napisał(a):Witam forumowiczów. Jestem częstym gościem forum i chciałbym się podzielić Wami moimi wspomnieniami z pobytu w Cro w Krvavicy.

Pozdrawiam
Dolomi

Dawaj, dawaj !!!
Dolomi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dolomi » 04.12.2010 20:08

Witam

Na razie pierwsze zdjęcie. Muszę się rozeznać co i jak z tym wklejaniem bo to dla mnie nowość.

Zdjęcie zrobione niedaleko Krvavicy, gdzie często chodziliśmy się kąpać.

Obrazek

Pozdrawiam D.
Dolomi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dolomi » 04.12.2010 20:21

Kolejna porcja zdjęć z okolicy Krvavicy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
D.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 05.12.2010 11:50

Nieźle się zaczeło, mam nadzieję, że będzie więcej zdjęć, oraz że coś napiszesz :)
agniecha0103
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agniecha0103 » 05.12.2010 13:50

Dla każdego początki są trudne,ale dobrze ci poszło , więc czekamy na cd...
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 05.12.2010 15:42

Piękne zatoczki wzdłuż ścieżki biegnącej z Krvavicy do Makarskiej...miło powspominać :D Szkoda tylko, że większośc FKK... We wrześniu stacjonowaliśmy w sąsiednim Bratusiu :D
Dolomi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dolomi » 05.12.2010 20:57

Witam

Załączam kolejną porcję moich zdjęć.

W pierwszej kolejności cd Krvavicy, gdzie spędziliśmy około 10 dni w lipcu 2010r. Miejscowość jest bardzo mała, ale za to ma swój urok. Sporo turystów przyjeżdza do Krvavicy tylko na jeden dzień.

W porównaniu do Breli czy Tucepi, w których byliśmy wcześniej, w Krvavicy praktycznie "nic nie ma" poza pięknymi zakątkami. Jest jeden mały sklepik spożywczy, w którym mieści się 3 ludzi i jedna restauracja w porcie.

W okolicy Krvavicy jest Bratuś j Promajna, gdzie można dojść na pieszo spacerkiem. Są zdecydowanie większe, zwłaszcza Promajna w której jest nawet market. Z kolei do większych miejscowości już niestety trzeba wybrać się samochodem, zwłaszcza jak się ma małe dzieci.

Nie mniej jak ktoś lubi nieco spokojniejsze miejscowości to może mu się w Krvavicy podobać.

1. Ulubiona "plażyczka" gdzie również plażowaliśmy jako naturyści :lol:
Obrazek

2. A to kolejna z zatoczek na których spędzaliśmy cały dzień praktycznie sami.
Obrazek

3. I jeszcze kolejna plaża widziana ze ścieżki wzdłóż zbocza gór.
Obrazek

4. Na tym zdjęciu widać jak te plażyczki są ulokowane. Praktycznie bezpośrednio przy stromych zboczach, co ma swój niepowtarzalny urok.
Obrazek

5. Widoczek na zbocze góry z dołu plaży
Obrazek

6. Kolejna zatoczka w okolicy. Też ją lubiliśmy
:lol:
Obrazek

7. Port w Krvavicy jest dość duży, ale raczej jest to typowy port do cumowania i naprawiania łodzi. Nie ma takiego uroku dla typowego miasteczka innych portów w CRO.
Obrazek

8. Jak wspomniałem wcześniej niedaleko jest Promajna. Parę razy zrobiliśmy wypad na lody czy arbuzy, którymi zajadaliśmy się na plaży.
Obrazek

9. Promajna - z innego ujęcia
Obrazek

10. Widok na wieżyczkę kościoła w Promajnie
Obrazek

11. I jeszcze jedno ujęcie plaży w Promajnie.
Obrazek

12. A to widok na zacumowane łodzie z plaży w Bratusiu
Obrazek

Pozdrawiam i miłego oglądania.
D.

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone