markasyt napisał(a):........
Prace badawcze trwają do tej pory
Nie chwaliliście się na zlocie, że byliście cysterną i macie słuszne zapasy materiału badawczego.
Pozdrawiamy Marek, Beata.
markasyt napisał(a):........
Prace badawcze trwają do tej pory
kor_nick napisał(a):w apartmanie o takim kolorze ścian tez bym... pił...
anakin napisał(a):Jeżeli chodzi o Ciovo to miałem zamiar...........nigdy tam nie jechać.
Stasiek18 napisał(a):Witam!
Poczytam i zobaczę, dlaczego wszyscy chcą uciekać z Ciovo.
smoki3 napisał(a):Nie chwaliliście się na zlocie, że byliście cysterną i macie słuszne zapasy materiału badawczego.
markasyt napisał(a):anakin napisał(a):Jeżeli chodzi o Ciovo to miałem zamiar...........nigdy tam nie jechać.
Gdybyś jednak zmienił zdanie to podaję linka na niezłą kwaterę
renatalato napisał(a):A gdzie są ludzie ...
Mam nadzieję że trochę fotek Trogiru jeszcze będzie
masaya napisał(a): badania naukowe na wybrzeżu Okruga Dennego połączone z obserwacjami astronomicznymi
mkm napisał(a):Wierzę , że to nie był w pełni świadomy wybór ...
kulka53 napisał(a):mkm napisał(a):Wierzę , że to nie był w pełni świadomy wybór ...
Pierwszy raz rzadko kiedy jest w pełni świadomy
mkm napisał(a):W szczycie sezonu można jeszcze zrozumieć ... ale żeby w pażdzierniku Ciovo
kulka53 napisał(a):Koparka przypomniała mi wrześniową korculańską Priżbę...Ale nam nie przeszkadzało to tak mocno... i tak w apartmanie tylko spaliśmy
markasyt napisał(a):mkm napisał(a):W szczycie sezonu można jeszcze zrozumieć ... ale żeby w pażdzierniku Ciovo
To oczywiście kwestia osobistych preferencji, ale po zapoznaniu się z realiami Ciovo uważamy, że z dwojga złego lepiej już w październiku bo mniej ludzi.
Powrót do Nasze relacje z podróży