Ceny piwa od 26 do 36 CZK, czyli 4-5 PLN
Strona knajpy: http://www.havelska-koruna.cz/

husband napisał(a):Ja nie trafiłem będąc w Pradze na tą tawernę. Będzie pretekst do odwiedzenia następnym razem, skoro tak polecacie to miejsce
Venom555 napisał(a):danielZS
Która linia metra tam lepiej dojechać - żółtą czy zieloną i na jakiej stacji wysiąść ?
Bo stacji Żiskov jako takiej nie ma...
marze_na napisał(a):Lubię Pragę. Kiedyś bywałam tam co roku. Obejrzałam zdjęcia i zatęskniłam trochę za praskimi klimatami.
Pudelek napisał(a):Na tapetę wskoczył Zizkov - to jest mój cel w Pradze w przyszłym roku. Męski wypad, pociągiem (aby nikt nie musiał być kierowcą ) i cały weekend na Zizkovie, gdzie zachowało się najwięcej tradycyjnych spelunek i turystów niemal brak... ah, już mi się to wyobraża
danielZS napisał(a):Pudelek napisał(a):Na tapetę wskoczył Zizkov - to jest mój cel w Pradze w przyszłym roku. Męski wypad, pociągiem (aby nikt nie musiał być kierowcą ) i cały weekend na Zizkovie, gdzie zachowało się najwięcej tradycyjnych spelunek i turystów niemal brak... ah, już mi się to wyobraża
Fajnie zazdroszczę, tylko w tych spelunkach palić trzeba umić, lub lubić
Venom555 napisał(a): danielZS
Która linia metra tam lepiej dojechać - żółtą czy zieloną i na jakiej stacji wysiąść ?
Bo stacji Żiskov jako takiej nie ma...
Poz
Powrót do Czarnogóra - Црна Гора