napisał(a) Lidia K » 23.10.2011 17:16
Buber napisał(a):Cześć Lidia
Jak zwykle masz rację.
Fotosik to taka siła przyzwyczajenia.
Koszty na razie akceptuję.
Ale trzeba pomyśleć o przyszłości.
W wolnej chwili poleć jakieś uploadery, z których fotki nie znikają.
Najtrudniej zmieniać silne przyzwyczajenia. To jest tak trudne jak wyjście z nałogu. Ale nie jest niemożliwe
Zaproponowałam Ci zmianę fotosika na inne miejsce przechowywania zdjęć gdyż po co masz płacić za coś co możesz mieć za darmo. Do wyboru jest sporo miejsc ale ja wybrałabym np. przez wielu Cromaniaków używaną żabę (ImageShack-u mnie znów tylko po angielsku) albo od roku popularny fmix.pl (po polsku, niestety połyka co drugie zdjęcia na nieco słabszym łączu podczas wysyłania) czy od dłuższego czasu znany Picasa Web Albums .
Najprostsze jest zaprzyjaźnić się Picasa Web Albums. Linkowanie zdjęć nie jest skomplikowane i jest po polsku. Nie zdarzyło mi się, żeby zdjęcia znikały bezpowrotnie.
Jakość Twoich zdjęć z Nikona90 jest tak świetna, że nie mogłam ich nie pokazać w większym rozmiarze. Nie dało skorzystać z linków do fotosika bo wysłałeś tam ogromne zdjęcia bez zmiany rozmiaru. Dlatego pożyczyłam je, umieściłam na picasie a oddam jak się właściciel upomni.
Ściagnęłam 3 Twoje super, piekne zdjęcia i zrobiłam je większe
Kolory nieziemskie no ale to przecież księżycowy PAG !!!
Kot równie nieziemski bo z księżycowego Pagu.
No i na koniec coś ziemskiego poświęconego dla nieziemskiego świata.
4 kościelne rabskie wieże.
Rewelacyjnie się spisałeś. W kilkanaście godzin świetnie powłóczyłeś nas po Pagu za zaliczeniem Sv Vida i do tego jeszcze z wizytą w Rabie.
Mistrzostwo CROFORUM WOW