gusia-s napisał(a):. Za niedługo zaproszę Was do środka
O, to ja już jestem pierwsza a będzie co zjeść i wypić
No właśnie, chyba tak to jest że zawieramy w relacjach takie szczegóły, których sami szukamy u innych Ja zawsze staram się pokazywać/opisywać trasę i kempingi, na których się zatrzymujemy i o tym za chwilę właśniete kiero napisał(a):jak zawsze przyjemny przegląd trasy dojazdowej co miejsca docelowego, to czego mi brakuje w wielu relacjach
elka21 napisał(a):gusia-s napisał(a):. Za niedługo zaproszę Was do środka
O, to ja już jestem pierwsza a będzie co zjeść i wypić
Abakus68 napisał(a):Czemu melduję się tutaj tak późno ...
Muszę się przyznać, że z Wenecją to znam się tylko z widzenia ... raczej nie okraszę jej takimi szczegółami jak robisz to Ty No ale to taki wstęp, krótki romans, który kiedyś przerodzi się w bliższą znajomość. Taką mam nadziejęAbakus68 napisał(a): ... Tak jakoś wyszło, że są 3 miejsca których była Mariola a nie było mnie. Jednym z takich miejsc jest właśnie Wenecja. Chyba najbardziej znam ją z jednego z Bondów, gdzie Craigowi udaje się zatopić jeden budynek i przyznasz, że to jest psińco a nie znajomość miasta... Będę sobie zatem podglądał Twoją relację...
mysza73 napisał(a):Potwierdzambeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament
Najbardziej mnie łazienka zaskoczyła - suuuper
Cieszę się, że mogłam go Wam przedstawić. Jest dla nas bardzo wygodny Miejsca mamy w nim aż nadto kiedy jeździmy tylko we dwoje, większość szafek jest niewykorzystana. Zajęte są tylko kuchenne i duża szafa. Jest mi obcy problem co zabrać a co zostawić i jak to wszystko upchać To nasz drugi dom,Janusz Bajcer napisał(a):No super domek na kółkach
Barek jest skrzętnie ukryty coby sie nie rozlało w trakcie jazdy ale Janusz! my tu będziemy zwiedzać cycanie to na Quenn a w Jaskółczym to conajwyżej siorbniemy parę razy nie mówię, że nieJanusz Bajcer napisał(a):Tylko barku i CYCA nie widzę
Witaj Danieldaniel1961 napisał(a):Witam i podczepiam się na miłe wspominki ...
gusia-s napisał(a): cycanie to na Quenn a w Jaskółczym to conajwyżej siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
No i wszystko w drewniebeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament
gusia-s napisał(a):To nasz drugi dom, ze stałymi elementami wyposażenia jak pościel, ręczniki, obrusiki, ściereczki, gary, sztućce, talerze, szklanki, kubki, kieliszki ważna rzecz i sporo innych mniej lub bardziej potrzebnych gadżetów
No jaka przecież całkiem naczczo nie będziemybeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a): cycanie to na Quenn a w Jaskółczym to conajwyżej siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
O nie!!! Myślałam żę wpadnę na cycanie a tu taka niespodzianka
gusia-s napisał(a): ... siorbniemy parę razy nie mówię, że nie
No ba nie jakaś tam okleina przecieżpiekara114 napisał(a):No i wszystko w drewniebeatabm napisał(a):Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament
Oczywiście bywająpiekara114 napisał(a): Serwetki, obrusiki są a kwiatki?
beatabm napisał(a): Proszę Pani, toż to luksusy a nie skromny apartament