Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rok
Zagubiony jakby taki...
Jeszcze mogą jeździć na wielbłądach i na wrotkach..
bo chodzi biedak, nie ma czym jeździć, środek lata.... nie wie jak się zachowywać
Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rok
Zagubiony jakby taki...
Hmm w Grecji to chyba by pasowało mu na osiołku a w Cro? Myślę, że powinien jednak Jadranem się przemieszczać, czyli również jakieś pływadełko Ten akurat jest widywany latem nie tylko w Dubrovniku Na zimę może nie ma portek i nigdzie nie chodzi/jeździ/pływabeatabm napisał(a):Katerina napisał(a):gusia-sa w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rok
Zagubiony jakby taki...
bo chodzi biedak, nie ma czym jeździć, środek lata.... nie wie jak się zachowywać
Sama bym coś wciągłabeatabm napisał(a):Mówił Ci ktoś że jesteś sadystką? Jak nie obiadem to śniadaniem czytelnika o ślinotok przyprawisz ...
Domki the best a nacycani to byli budowniczy jak te wieże stawialibeatabm napisał(a): ... Kolorowe domki Mogłabym mieszkać w takim kolorowym, wręcz baśniowym miasteczku.
I tylko tak się zastanawiał....co Wy tam cycacie ze wszystkie wieże krzywe???
Łoczywiściewalp napisał(a):gusia-s napisał(a):Płyniemy..., ale dokąd
Na Murano.
Bardzo warto jest taka innaKaterina napisał(a): Kurczę, dla samego Burano warto jechać do tej Wenecji
A myślisz, że to takie proste Trzeba zapytać Kapitańską jak Ona rozpoznaje swoją chatę po powrocie z rejsuKaterina napisał(a): A nacycani to chyba byli ci rybacy, żeby aż domy na kolorowo malować bo nie rozpoznawali swoich
To witaj w klubie urzeczonych Mam wrażenie, że jej się nie da brzydko pokazać bo jesttiwa napisał(a):Bardzo ładnie pokazane Burano, po którym kiedyś spacerowałem i też mi się podobało .
pzdr.
No niestety już nie dotarliśmy później do Torcello Bazylikę wraz z dzwonnicą widzieliśmy tylko z daleka - jest w poprzednim moim poście pierwsze foto. Fotel niestety z tej perspektywy nie był widocznyBuber napisał(a):Jak dopłynąć na to Torcello ?
Chodzi mi po głowie - tam jest piękna bazylika, z tym słynnym tronem Attyli ... no i to taka najdalsza ta wyspa.
Czekam aż w końcu tam dotrzesz ...
gusia-s napisał(a): A myślisz, że to takie proste Trzeba zapytać Kapitańską jak Ona rozpoznaje swoją chatę po powrocie z rejsu