Katerina napisał(a):beatabmPodzieliłabyś się trochę Chociaż tego słońca oddaj troszkę
No, bo cyca ci u Was pod dostatkiem, prawda?
Zima się zaczyna....zapasy się kończą....
Katerina napisał(a):beatabmPodzieliłabyś się trochę Chociaż tego słońca oddaj troszkę
No, bo cyca ci u Was pod dostatkiem, prawda?
Ja to się boję normalnie tej Baśki ... mam nadzieję, że to fejk Byłam w innej Wenecji Pewnie ma i takie oblicze w jakichś zapyziałych kanałach ale nic takiego nie spotkaliśmy.Katerina napisał(a): ... No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta ...
Dziś zaglądałam na kamerkę online ... było pięknie, słonecznie warto czasem zajrzeć i się ogrzaćbeatabm napisał(a): Cycasz, zajadasz takie pyszności no takie życie to ja rozumiem
Podzieliłabyś się trochę Chociaż tego słońca oddaj troszkę
Swoich zapasów nie mam ale mam dobrą metę i np. do Cro wożę bo nie smakuje mi ichniejsze jakoś ale to włoskie czy butelkowane czy w kartonikach bardzo mi smakowało a kupowaliśmy tak na chybił/trafił. To butelkowane miało taki fajny posmak jakby było pikantne nieco ... no nie wiem jak opisać ale fajnie szczypało w koniuszek językate kiero napisał(a): baaardzo lubię takie leniwe popołudnia na campie, jednak wtedy wino zwykle ze swoich zapasów (tylko 1 raz w Czarnogórze było inaczej)
My ogólnie jesteśmy kluchojady i w domu też często wcinamy
Czyli jest nadziejakrakusowa napisał(a):Nie powinien w 2015 roku - wracaliśmy wtedy z wycieczki do Hiszpanii- przechodził kapitalny remontbeatabm napisał(a):Ciekawe czy most betonowy nie ugnie się kiedyś pod natłokiem turystów
Katerina napisał(a):No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta
Kochana, wiesz ile ona ma wyświetleń Już wcześniej ją widziałam w jakimś filmiku ... nie wiem co to za sztuka nowoczesna i kto to ogląda i dlaczego ale jednak ogląda Uszy więdnądhmegi napisał(a):Katerina napisał(a): No , wygląda dobrze ta Wenecja - ja po obejrzeniu i wysłuchaniu uwag tej pani, byłam bliska porzucenia planu odwiedzenia tego miasta
...
Jak Ty wynalazłaś tą Panią. Przecież tego nie tylko nie da się oglądać, ale także i słuchać. Samo k... i ch... Ponadto ta Pani nie pokazywała Wenecji tylko samą siebie. Przez cały film tylko jej twarz była w kadrze (może właśnie jako ta tytułowa "syf, kiła i mogiła") a Wenecja jedynie w tle. Myślę, że na tle mnogości zachwytów nad Wenecją, ta Pani chciała się wyróżnić swoim negatywnym podejściem.
Jak Ty wynalazłaś tą Panią. Przecież tego nie tylko nie da się oglądać, ale także i słuchać. Samo k... i ch... Ponadto ta Pani nie pokazywała Wenecji tylko samą siebie. Przez cały film tylko jej twarz była w kadrze (może właśnie jako ta tytułowa "syf, kiła i mogiła") a Wenecja jedynie w tle. Myślę, że na tle mnogości zachwytów nad Wenecją, ta Pani chciała się wyróżnić swoim negatywnym podejściem.
Katerina napisał(a):gusia-s napisał(a):Takie życieAbakus68 napisał(a):Jedzonko, spacer i picie...
Mikołaje słodkie obojętnie na czym
U nas na motorach, w Wenecji na gondolach, w Holandii pewnie na rowerach, w Singapurze na rikszach, ...yyy..pomysły mi się skończyły
Hmm ... każdy orze jak może a w Chorwacji Mikołaj chodzi piechotą cały rokbeatabm napisał(a):Mikołaj gondolą I wytłumacz to dziecku....a renifera to do bakisty upchnął