zibi.s napisał(a):O zdjęciach bez turystów można pomarzyć, a zapowiadało się całkiem kameralnie.
To chyba tylko o poranku jest możliwe.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):zibi.s napisał(a):O zdjęciach bez turystów można pomarzyć, a zapowiadało się całkiem kameralnie.
To chyba tylko o poranku jest możliwe.
Pozdrawiam,
Wojtek
kmichal napisał(a):... i kolejna ciekawostka dla małżonki ... ... a Alzacja na twoich zdjęciach naprawdę mnie zachwyca ... ...
Pozdrawiam.
zibi.s napisał(a):Tak sobie przejrzałem moją fotorelację od początku i uświadomiłem sobie, jak bardzo podobne do siebie są zdjęcia z poszczególnych miejscowości, wręcz monotonne. Jakąś odskocznią są zamki. Chyba bym się już znudził jako widz...
Ale uwierzcie na żywo to zupełnie inna bajka
kmichal napisał(a):... oooo witraże - to z kolei coś dla mnie ... ... strasznie mnie "kręcą" ... ...
21monika napisał(a):Człowieku ten twój romans, to raczej nikomu się nie znudzi
kmichal napisał(a):... oooo witraże - to z kolei coś dla mnie ... ... strasznie mnie "kręcą" ... ...
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):Pisałem Ci już, że Alzację odwiedzałem czterokrotnie - mnie się nie nudzi.
karolg napisał(a):a coś po niemieckiej stronie Renu pozwiedzaliście? jesteśmy z Karlsruhe i uwielbiamy zwiedzać okolice Freudenstadt. zapraszamy!
kmichal napisał(a):ajdadi napisał(a):Chwilę mnie nie było...ale jestem już na bieżąco. Pozdrawiam
... to podobnie jak ja ... ...
Pozdrawiam.
ajdadi napisał(a):Chwilę mnie nie było...ale jestem już na bieżąco. Pozdrawiam
kmichal napisał(a):... jak dla mnie to możesz codziennie wrzucać taką porcję zdjęć ... ...
Pozdrawiam.