Polana Chochołowska. Zdjęcia z 22.03.2014! W tym roku krokusy zakwitły w tatrzańskich dolinach wyjątkowo wcześnie (zazwyczaj odbywa się to w połowie kwietnia). Kto chce zobaczyć fioletowe dywany, musi się pospieszyć.
Pozdrawiam
Krzychooo napisał(a):To był impuls . Wyjechałem z domu około 10, więc nic poważniejszego nie wchodziło w grę. Miałem zamiar wejść na Grzesia, ale kiedy ujrzałem krokusy, wpadłem w fotograficzny szał, hehe.
Krzychooo napisał(a):Naprawdę zdziwiony byłem tym tatrzańskim marcem - w Chochołowskiej sezon w pełni. Tłuuuumy, pełne parkingi, czynna wypożyczalnia rowerów (nawet się kawałek przejechaliśmy).
maslinka napisał(a):Mam nadzieję, że przyszły weekend będzie równie atrakcyjny pogodowo.
Bocian napisał(a):Krzychooo napisał(a):Strzelam, że to Bocianowe to nie z tego roku.
Nie z tego. To zdjęcie było zrobione w 2009 roku, 11 kwietnia, podczas Cromniackiej Wielkanocy.
maslinka napisał(a):Bocian napisał(a):Krzychooo napisał(a):Strzelam, że to Bocianowe to nie z tego roku.
Nie z tego. To zdjęcie było zrobione w 2009 roku, 11 kwietnia, podczas Cromniackiej Wielkanocy.
Slapol wrzucił też kiedyś krokusowe zdjęcie z tej samej Wielkanocy do mojej relacji