Krk na Krk - Czy są jakieś wycieczki stateczkiem ?
Czy z miejscowości Krk na Krk są jakieś rejsiki jednodniowe stateczkiem ? "Krajoznawcze" lub typu FishPicnic ? Dokąd ? W jakiej cenie ? Czy był ktoś na takim rejsie ?
para-35-38 napisał(a):Krk na Krk - Czy są jakieś wycieczki stateczkiem ?
Czy z miejscowości Krk na Krk są jakieś rejsiki jednodniowe stateczkiem ? "Krajoznawcze" lub typu FishPicnic ? Dokąd ? W jakiej cenie ? Czy był ktoś na takim rejsie ?
para-35-38 napisał(a):Wpisujcie wycieczki fakultatywne z miasteczek na Krk - głównie z miasteczek Krk , Vrbnik , Baśka ! Skąd - dokąd - ile trwa ?
wojtek_p napisał(a):Jest dużo wycieczek łodziami (statkami) z Krk. Ja polecam przejazd adrenaline boat czy jakoś tak się reklamują. Wygląda to jak duży ponton z potężnymi silnikami. Niestety żona mnie na to nie puściła Na Rab z Baski prom dopływa do Lopar, statek wycieczkowy zapewne też. Polecam wybrać się też do Malińskiej.
para-35-38 napisał(a):wojtek_p napisał(a):Jest dużo wycieczek łodziami (statkami) z Krk. Ja polecam przejazd adrenaline boat czy jakoś tak się reklamują. Wygląda to jak duży ponton z potężnymi silnikami. Niestety żona mnie na to nie puściła Na Rab z Baski prom dopływa do Lopar, statek wycieczkowy zapewne też. Polecam wybrać się też do Malińskiej.
A czy możesz wyjaśnić dlaczego polcasz wybrać się do Malińskiej ?
para-35-38 napisał(a):Krk na Krk - Czy są jakieś wycieczki stateczkiem ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne