Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krk- miasto Njivice

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jacek36
Odkrywca
Krk- miasto Njivice

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek36 » 04.09.2008 06:53

polecam miasteczko Njivice na Krk...i camp o tej samej nazwie...cisza,super dostep do wody,mało komercji...niewielka miejscowość,traski rowerowe...
EDYTA S
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) EDYTA S » 11.09.2008 19:30

Zgadzam sie w całej rozciagłosci pomimo, ze nie bylismy na kempingu Njivice to to miasto i plaże polecam bardzo :D
tbpa
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tbpa » 03.06.2009 12:33

Witam ciesze się ze to miejsce jest spokojne bo właśnie sie tam wybieram Pozdrawaim tbpa Po powrocie oczywiście zdam relację
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2009 12:47

Bzdura. Miejsce nieciekawe. Widać z brzegu jakieś kominy na części kontynentalnej. Byłem widziałem, nie polecam i odradzam. Inne miejscowości na KRK np. Baśka, Malińska, Krk, Silo owszem bardzo ładnie zwłaszcza Baśka i Krk ale za to tłok. W Silo kameralnie cicho chociaż też jest co robić.
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 03.06.2009 12:56

darek1 napisał(a):Bzdura. Miejsce nieciekawe. Widać z brzegu jakieś kominy na części kontynentalnej. Byłem widziałem, nie polecam i odradzam. Inne miejscowości na KRK np. Baśka, Malińska, Krk, Silo owszem bardzo ładnie zwłaszcza Baśka i Krk ale za to tłok. W Silo kameralnie cicho chociaż też jest co robić.

potwierdzam - miasteczko urocze ale widok z plaży beznadziejny :(
polecam miasteczko Krk i Baska, oraz Stara Baska
ka52WUEF9
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ka52WUEF9 » 04.10.2009 14:28

Witam, byliśmy na kempingu Njivice we wrześniu 2009, polecam bo warto. Spokój, pięknie wyprofilowana kamienista plaża długości ok. 5 kilometrów. Być moze bylibyśmy tam 2 tygodnie, ale zanosiło się na zmianę pogody i wyjechaliśmy do Splitu (kemping Stobrec, taki sobie) a następnie wróciliśmy na północ do Biogradu na Moru (kemping MIA) i to jest w mojej ocenie najpiękniejsze miejsce w Chorwacji.java:emoticon(':D')
katiana
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) katiana » 04.07.2010 10:35

Witam czy do Njivice nie warto jechać? Mam tam apartament na oku, ale te kominy mnie przerażają? 8O
yaacek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) yaacek » 06.07.2010 07:16

katiana napisał(a):Witam czy do Njivice nie warto jechać? Mam tam apartament na oku, ale te kominy mnie przerażają? 8O

wkurzylem sie i poswiecilem pol godziny zycia , zeby udokumentowac zdjeciami jak sie ma sprawa kominow.

tak wygladaja te kominy w rijece, jak sie juz dojezdza do mostu

Obrazek

a tak wygladaja na panoramie z nijvic. co prawda zdjecie robione wieczorem, ale zadnych kominow nie widac.

Obrazek

tak naprawde to widac je dopiero z konca miejscowosci , tuz przed malinska i z malinskiej.

proponuje wrzucic na google grafika i zobaczyc zdjecia nijvic.

a juz na 1000% nie ma tych widokow z campingu, a przeciez o tym mowimy w tym miejscu

pozdrawiam

yaacek
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 12.07.2010 12:49

tam dalej na zach wzdłuż wybrzeża jest kamp glavotok był ktoś z was tam?

to w zasadzie jest może 5km w prostej lini dalej od tego kampu o którym głównie toczy sie tu dyskusja

Powrót do Kempingi

Krk- miasto Njivice
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone