Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK, Malinska

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
seaside
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) seaside » 22.08.2006 13:36

A jak jest z polami namiotowymi w Basce?
Koło Krka się już zorientowałam, ale skoro twierdzisz, że Baska piękniejsza może właśnie zdecydujemy się na nią a Krk tylko zwiedzimy.
Mam jeszcze 1,5 tyg na decyzję :))
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.08.2006 13:47

krk to ladne miasteczko ale mi wystarczylo go zwiedzic i tyle..plaze nieladne...zawsze sporo ludzi...polecam zdecydowanie baske..jest o wiele piekniejsza:)widoki , ladniejsze plaze:)
tu masz foty z mojego pobytu 2lata temu w novi vinodolski sa tez zdjecia z wyspy krk , z miasteczek baska i krk:)
http://www.agnieszka.ao.pl/
seaside
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) seaside » 22.08.2006 15:47

pięknie dziękuję :lol:
seaside
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) seaside » 22.08.2006 15:52

Najpiękniejsze zdjęcia wysepki :)) To gdzieś koło mostu czy bliżej novy vinodolski????
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 22.08.2006 16:26

ta mala to wysepka kolo novi vinodolski:)
ale w rzeczywistosci to mala zwyczajna wysepka;)na riwerze makarskiej sa ladniejsze i wieksze;)hehe:)
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 23.08.2006 09:24

seaside napisał(a):A jak jest z polami namiotowymi w Basce?
Koło Krka się już zorientowałam, ale skoro twierdzisz, że Baska piękniejsza może właśnie zdecydujemy się na nią a Krk tylko zwiedzimy.
Mam jeszcze 1,5 tyg na decyzję :))

o polach namiotowych w basce nie mam żadnych informacji - ja byłem na krku z małymi dzieciaczkami i szukałem jakiegoś trwałego dachu nad głową.
jeżeli macie wybór to o krku nie myślcie - to jest miasto m. zdaniem tylko do zwiedzenia.
pozdrawiam.
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 23.08.2006 10:46

Cały swój pobyt spędziłam w Malinskiej ładan miejsce, choć nie ma takiego uroku jak Baska. Byliśmy tam na wycieczka i od razu mi sie spodobała. Wąskie uliczki mnóstwo sklepików. Krk jak to Krk mnie sie nie spodobał choć warto go zwiedzić.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 26.08.2006 20:35

Zastawiające że o mieście KRK same negatywy. ( różne są widocznie nasze gusta). Ja zawsze zatrzymuje się w samym KRK z kilku powodów .... stare zabytkowe miasteczko, wieczorami zycie nocne do 2-3 w nocy, wystepy wszelkiej maści kogoś tam, promenada, sklepy, stragany, paby, kawiarenki ...... etc. Nastepnym miejscem wg , mnie byłaby Baśka, Vrbnik. Malinska w porównaniu do poprzednich to sypialnia a widok jak na zalew wislany lub jezioro (zalew wiekszy). Malinska ma jednak przewagę, dobra jeśli ktoś szuka spokoju. W KRK plaże faktycznie są betonowe ale tuż przy przystani ( !!) , dalej to skałki i odcinki żwirkowej. Dla mnie najwaznjesze są skałki, można sobie ponurkować a to właśnie bardzo lubię. Wspaniałym do nurkowania jest Vrbnik. Baska i Malińska nie ma tych warunków. Baska ładne widoki ( ponoć ludząco podobne do wyspy Rodos w Grecji), Malińska to tak jak u nas na Mazurach, płasko, wrażenie jakby się było nad jeziorem. Dla mnie KRK najlepszy, resztę zwiedzam tzn. wpadam i wypadam.
seaside
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) seaside » 12.09.2006 11:09

Włąśnie wróciliśmy z Krku i uważam że miesto jest śliczne - fakt widoki ładniejsze w Basce ale z kolei nam starczył 1 dzień by ją zwiedzić i poleżeć na plaży :)
Jak widzicie są gusta i guściki więc każdy musi wyboru dokonać sam :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone