Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK - kampingi

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dzkzsl
Odkrywca
KRK - kampingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzkzsl » 22.05.2011 00:18

zna ktos jakies kampingi na krk oprocz tych wiekszych w basce i puncie ?

moze ktos cos polecic ? jak w ogole oceniacie KRK ? czytalem w jakims dziale ,ze jest tam ponoc drogo? ale widoki podobne jak na riwierze makarskiej
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 23.05.2011 14:40

http://www.camp-bor.hr/en/foto_gal.php
na tym byłam i bardzo mi się podobało

http://www.krk24.com/pl/campingi-krk/
ten przy plaży ale tłoczniejszy
janek.007
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) janek.007 » 23.05.2011 21:45

Dwa lata tamu byliśmy na Krk w miejscowości Krk na campie Jezevac. Byliśmy tylko 3 dni, bo pogoda się popsuła i uciekliśmy bardziej na południe, gdzie ostatecznie wynajęliśmy pokój, ale na tym campingu nam się bardzo podobało.
Link: http://www.camping-adriatic.com/jezevac-camp-krk.
Nie mam zabardzo porównania jeżeli chodzi o chorwackie campingi, ale mogę powiedzieć napewno, że było czysto w łazienkach, do plaży bezpośrednie dojście, do miasteczka również bardzo blisko, knajpki w rejonie campingu w liczbie sztuk kilku (choć drogie jak dla mnie wtedy), zacieniony (dużo sosen).
Z tym, że np. w Bułgarii na campingu mieliśmy "parcelę" oddzieloną od innych żywopłotem i samochód mieliśmy tuż koło namiotu. Tu tak nie było, przez to może było trochę mniej prywatności i niestety samochód nie mógł stać przy samym namiocie, tylko na parkingu, ok 20 metrów od naszego namiotu.
scood74
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) scood74 » 02.06.2011 10:19

na krk jak dla mnie za dużo ludzi
pojechaliśmy tam na przełomie lipca i sioerpnia i planowałem najpierw kamp glavatok chyba tak się nazywa i brak było wolnych miejsc ....

na następnym, też nie było wolnych miejsc

znaleźliśmy wolne miejsca w Punat na małym kampingu zacienionym tanim ale 15min z buta od potwornie zatłoczonej "plaży"

więcej tam nie pojadę choc w starej baśce było uroczo
medic
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) medic » 29.01.2012 21:50

na ul.Vodotoć Camping PUSCA - ktoś może był ?

Powrót do Kempingi