Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krk, Cres, Losinj

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goha
Podróżnik
Krk, Cres, Losinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 17.06.2004 09:51

Wyspy Krk, Cres i Losinj? Jakies wskazówki? Marzymy z mężem o cichych, małych kempingach, niekoniecznie z super sanitariatami, ważne żeby było kameralnie cicho i rzut beretem do morza i kamienistej plaży? Proszę o sugestie :)
goha
Podróżnik
wiem wiem archiwum....

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 22.06.2004 14:18

Nie zebym nie czytała archiwum. Podobno ponizej wymienione kempingi są w porządku ale napiszcie czy to sluszne wniosk??

W Beli
Slatina w Martinscica
Stara Baska
Lopar
Punta Kriza
i Poliana o ktorej same pozytywy?
Gajus.ems
Cromaniak
camp

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.06.2004 17:12

Niestety nie moge pomóc, ponieważ w tym rejonie CRO jeszcze nie byłem. Na pocieszenie mogę powiedzieć, że nie przypominam sobie krytycznych uwag o tych campach na CRO PL !!! Jedż zobacz i podziel się z nami swoimi spostrzeżeniami./ może jednak inni pomogą/
Pozdrawiam GAJUS
Polo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Polo » 22.06.2004 17:27

goha napisał(a):Marzymy z mężem o cichych, małych kempingach, niekoniecznie z super sanitariatami, ważne żeby było kameralnie cicho i rzut beretem do morza i kamienistej plaży?

To szanowny małżonek też nie lubi się myć? :? :? :? Ważne, żeby było cicho? :x :x :x

Pozdrawiam,
Polo :(
goha
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 22.06.2004 19:18

Myc sie lubimy oboje ;PPPPP Rzecz w tym ze nie musimy miec wrzatku ani pieciogwiazdkowej lazienki ;) Jestesmy to w stanie poswiecic dla milej atmosferki kameralnego kempingu i tyle. No. I tyle!!
alex-i-am
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) alex-i-am » 22.06.2004 19:27

I słusznie! :hut: Ja tam niestety nie byłam, więc też nie podzielę się wiedzą. Polecam jednak jechać do Orebića. Tam jest wspaniały, tani kemping. Chodzi mi oczywiście o usytuowanie. Pozdrawiam! [/img]
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 22.06.2004 20:39

goha napisał(a):Myc sie lubimy oboje ;PPPPP Rzecz w tym ze nie musimy miec wrzatku ani pieciogwiazdkowej lazienki ;) Jestesmy to w stanie poswiecic dla milej atmosferki kameralnego kempingu i tyle. No. I tyle!!

Sympatycznie ujete ! Również i ja podobnie myślę. Można sie umyć w letniej wodzie, najwazniejsze jest miejsce, ludzie i atmosfera !
GAJUS
goha
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) goha » 22.06.2004 20:47

W sumie to sie naczytałam na forum strasznie duzo dzis o Zuljanie na Peljesacu i nie wiem czy nie podskoczymy tam na czesc wyprawy. Bylismy w zeszlym roku na Prapratnie i bylo milo (te odludne skałki pt. mała prywatność :)) ) ale troche duzo luda i okupacja plazy :( Gdybym rok temu poczytala wiecej na forum.... napewno bysmy wstapili do Zuljany. Ale zapewne w tym roku podjedziemy wiec sie przekonam czy warto. A propos poswiecenia to zainteresowal mnie tez kamp Barinica, podobno nie ma pradu i jest w lesie :) Juz mi sie podoba :))))
jarwoj
Odkrywca
Re: wiem wiem archiwum....

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarwoj » 23.06.2004 19:43

goha napisał(a):Podobno ponizej wymienione kempingi są w porządku ale napiszcie czy to sluszne wniosk??

W Beli
Slatina w Martinscica
Stara Baska
Lopar
Punta Kriza
i Poliana o ktorej same pozytywy?

W Beli byłem. W Martinscice nie znalazłem miejsca, (potrzebne były dwa pola obok siebie). Camp w Starej Basce widziałem, mało cienia, niezbędny własny daszek, otoczenie campu cudo.
Do Beli pojechałbym w każdej chwili. Ta twoja kolejność (pierwsza trójka) jest prawidłowa. Pojedziesz, nie wyjedziesz.

Powrót do Kempingi