Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK camp

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.03.2008 16:21

darek1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Pytam, bo dołączyłem do grona użytkowników suzuki :lol:

Gratuluję posiadania tak fajnego samochodu. W mojej rodzinie teraz są dwa: Liana sedan i Grand Vitara. Powodzenia

Ja mam troszkę mniejszy gabarytowo tzn. Suzuki Ignis , którym mam nadzieję jeszcze nie raz pojechać do Cro, i może kiedyś na wyspę KRK.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2008 16:18

Janusz Bajcer napisał(a):
darek1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Pytam, bo dołączyłem do grona użytkowników suzuki :lol:

Gratuluję posiadania tak fajnego samochodu. W mojej rodzinie teraz są dwa: Liana sedan i Grand Vitara. Powodzenia

Ja mam troszkę mniejszy gabarytowo tzn. Suzuki Ignis , którym mam nadzieję jeszcze nie raz pojechać do Cro, i może kiedyś na wyspę KRK.

Nie zawiedziesz się nigdy. Firma solidna, jakość lepsza od niemieckich aut, cena o dziwo nie jest duża włącznie z serwisem. Oglądałem Ignis, to nowy samochód i nowe rozwiazania. Teraz Japończycy wypuścili sedan Ignis. Miałem zaproszenie na premiere ale poleciałem na tydzień w Polskę i nie zobaczyłem. Ze zdjęc wygląda fajnie i ma duzy bagażnik co jest ważne jak się jeżdzi z dziećmi. Ignis to wspaniały wóż dla 2 ludzi. Jedno muszę powiedzieć , że jakość Suzuki jest rzeczywiście dobra, wiem to po swoich wozach, a najbardziej po Lianie sedan którą jeżdzecodziennie. Mało takich wozów spotykam w Polsce aler to i dobrze , nie kradna ich na potegę. Jestem zadowolony w każdym razie. Mam już 3 lata samochód a tylko 2 razy widziałem sedan w moim kolorze. Jak kupowałem Linae to żadna firma znna na rynku nie miała takiego wyposażenia w samochodzie jak suzuki między innymi MP3, sterowanie w kierownicy i inne rzeczy.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2008 16:21

darek1 napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
darek1 napisał(a):

Nie zawiedziesz się nigdy. Firma solidna, jakość nie wiem czy nie lepsza od niemieckich aut, cena o dziwo nie jest duża włącznie z serwisem. Oglądałem Ignis, to nowy samochód i nowe rozwiazania. Teraz Japończycy wypuścili sedan Ignis. Miałem zaproszenie na premiere ale poleciałem na tydzień w Polskę i nie zobaczyłem. Ze zdjęc wygląda fajnie i ma duzy bagażnik co jest ważne jak się jeżdzi z dziećmi. Ignis to wspaniały wóż dla 2 ludzi. Jedno muszę powiedzieć , że jakość Suzuki jest rzeczywiście dobra, wiem to po swoich wozach, a najbardziej po Lianie sedan którą jeżdze codziennie. Mało takich wozów spotykam w Polsce ale to i dobrze , nie kradna ich na potegę. Jestem zadowolony w każdym razie. Mam już 3 lata samochód a tylko 2 razy widziałem sedan w moim kolorze. Jak kupowałem Linae to żadna firma znna na rynku nie miała takiego wyposażenia w samochodzie jak suzuki między innymi MP3, sterowanie w kierownicy i inne rzeczy.
Nie zawiedziesz się. To dobry wybór.

Powiedz tylko jaka wersję kupiłeś bo to mnie bardzo interesuje.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.03.2008 18:37

Darku ten sedan o którym piszesz to nie odmiana Ignisa , lecz samochodu Sx4

Sx4 sedan

Ja kupiłem suzuki Ignis koloru niebieski -kashmir blue

z serii limitowanej fresh mint z której to serii już samochody na polski rynek nie będą sprowadzane.

Autko jedzie do Nowego Sącza z Poznania i powinno być w nadchodzącym
tygodniu do odebrania w salonie.

trochę to nie w temacie kempingów na Krk , ale chciałem Ci odpowiedzieć.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.03.2008 20:43

Janusz Bajcer napisał(a):Darku ten sedan o którym piszesz to nie odmiana Ignisa , lecz samochodu Sx4

Sx4 sedan

Ja kupiłem suzuki Ignis koloru niebieski -kashmir blue

z serii limitowanej fresh mint z której to serii już samochody na polski rynek nie będą sprowadzane.

Autko jedzie do Nowego Sącza z Poznania i powinno być w nadchodzącym
tygodniu do odebrania w salonie.

trochę to nie w temacie kempingów na Krk , ale chciałem Ci odpowiedzieć.

Tak to prawda, miałem na myśli SX4, nie mniej jednak dokonałeś dobrego wyboru
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi