napisał(a) darek1 » 02.03.2008 16:18
Janusz Bajcer napisał(a):darek1 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pytam, bo dołączyłem do grona użytkowników suzuki
Gratuluję posiadania tak fajnego samochodu. W mojej rodzinie teraz są dwa: Liana sedan i Grand Vitara. Powodzenia
Ja mam troszkę mniejszy gabarytowo tzn. Suzuki Ignis , którym mam nadzieję jeszcze nie raz pojechać do Cro, i może kiedyś na wyspę KRK.
Nie zawiedziesz się nigdy. Firma solidna, jakość lepsza od niemieckich aut, cena o dziwo nie jest duża włącznie z serwisem. Oglądałem Ignis, to nowy samochód i nowe rozwiazania. Teraz Japończycy wypuścili sedan Ignis. Miałem zaproszenie na premiere ale poleciałem na tydzień w Polskę i nie zobaczyłem. Ze zdjęc wygląda fajnie i ma duzy bagażnik co jest ważne jak się jeżdzi z dziećmi. Ignis to wspaniały wóż dla 2 ludzi. Jedno muszę powiedzieć , że jakość Suzuki jest rzeczywiście dobra, wiem to po swoich wozach, a najbardziej po Lianie sedan którą jeżdzecodziennie. Mało takich wozów spotykam w Polsce aler to i dobrze , nie kradna ich na potegę. Jestem zadowolony w każdym razie. Mam już 3 lata samochód a tylko 2 razy widziałem sedan w moim kolorze. Jak kupowałem Linae to żadna firma znna na rynku nie miała takiego wyposażenia w samochodzie jak suzuki między innymi MP3, sterowanie w kierownicy i inne rzeczy.