Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK camp

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tekla
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tekla » 07.02.2008 12:02

Kolega jest super, bardzo chorwacki... tam nawet się poznaliśmy w 2002 roku i znamy do dziś... nie jedno Karlovacko i Ożujsko z nim wypiłam. A co do jego wieku to ten zaprezentowany przez Ciebie jest zbyt młody by np. pić piwo. :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.02.2008 12:43

No to jeszcze jedno karlovačko i ožujsko :wink: :lol:

Obrazek

:papa: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.02.2008 12:59

mojekp napisał(a): Z postów forowych wydaje mi się że fajnie powinno też być na campie Adriatyk w Primosten. Może jeszcze macie jakieś sugestie. Jeszce raz dzięki za cenne wskazówki.

Na Adriaticu w Primošten byłem dwa razy - warto jechać , choć kemping do tanich nie należy

Kemping Adriatic

Polecam również pobyt w Pakoštane na

kempingu Kozarica

A albo na małych, tanich kempingach blisko Zadaru (teren płaski dogodny wjazd z przyczepą) -

odsyłam do relacji z 2006 r.
XT600
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) XT600 » 12.02.2008 13:07

marek_p napisał(a):Wybieramy się w lipcu na wyspę KRK pod namiot. Czy ktoś korzystał z kempingu Bunculuka i Politin, jeżeli tak to będę wdzięczny za opinie, a może wskazanie który wybrać. Cena nie gra roli.

Na Krku byłem 2 razy, za każdym razem zatrzymywałem się na campingu SKRILA http://www.chorwacja24.info/camping/skrila

To dość duży camping położony w bardzo cichym i kameralnym miejscu - na drodze do Starej Baski. Cudowna okolica, cisza spokój, można by powiedzieć nietknięta jeszcze komercją... Dwie plaże, dla tekstylnych i naturystów.

Jeśli masz do dyspozycji więcej kasy to camping FKK Bunculuka
http://www.chorwacja24.info/camping/bunculuka
albo camping FKK Politin Plaża kamienista, około 800 m długa, 10 m szeroka ze żwirowymi zatoczkami i z wybetonowanymi miejscami do opalania się....

Ja osobiście polecam Skrile, może warunki trochę gorsze... ale miejsce bardzo fajne :)

pozdrawiam
Ostatnio edytowano 29.10.2015 12:57 przez XT600, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.02.2008 14:34

Camp "Skrila' - Stara Baska

Dla osób lubiących spokój i duuuuużoooooo słońca, bo kamp i plaże - jak widać ze zdjęć
- tzw. "patelnia" :wink: w pełni sezonu.

A do tego warunki raczej marne - a cena wcale nie najniższa, :roll:
zet
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zet » 12.02.2008 15:58

camp Zablace w Baśce ,patelenka ale blisko nad morze /ładna plaża,ładne widoki/ sanitariaty na poziomie w sklepach i knajpach drogo,
5 minut od drogi spacerowej /w sezonie człowiek na człowieku/ to już jak kto lubi :roll: :roll: :roll:
ptyso
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ptyso » 13.02.2008 17:32

Co do linku http://bykom-stop.avx.pl/jakpisac.html Januszku to sie poprawie bede uwazal jak pisze szczegolnie dla ciebie :)

Tez Ci sle caluski moja Ty "pigi" :D serdeczna kumpelo

pozdrowionka
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.02.2008 18:23

ptyso napisał(a):Co do linku http://bykom-stop.avx.pl/jakpisac.html Januszku to sie poprawie bede uwazal jak pisze szczegolnie dla ciebie :)

Tez Ci sle caluski moja Ty "pigi" :D serdeczna kumpelo

pozdrowionka

A no zobaczymy czy się poprawisz :wink: bo na razie literki są dalej bez ogonków :lol: :papa:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 29.02.2008 16:10

Witam
czy ktoś był w drugiej połowie czerwca w miasteczku Krk , jak tam z pogodą i temperaturą morza :lol: :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2008 18:07

Ja byłem na wyspie Krk w pierwszej połowie lipca 2004, nie było za ciepło, w dzień było zmiennie, trochę słońca trochę deszczu, noce zimne 12 stopni więc morze było nie za ciepłe ok 20 stopni.
Jak będzie w tym roku trudno powiedzieć, trzeba śledzić pogodę na siedem dni przed wyjazdem.
Ostatnio edytowano 01.03.2008 18:44 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.02.2008 21:50

Janusz Bajcer napisał(a):Ja byłem na wyspie Krk w pierwszej połowie lipca 2005, nie było za ciepło, w dzień było zmiennie, trochę słońca trochę deszczu, noce zimne 12 stopni więc morze było nie za ciepłe ok 20 stopni.
Jak będzie w tym roku trudno powiedzieć, trzeba śledzić pogodę na siedem dni przed wyjazdem.

Kolego Januszu , proszę nie odstraszać pogodą turystów.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2008 22:12

Prawdziwy turysta pogody się nie boi.
I tu podaje przykład wyższości o kempingu nad wynajętą kwaterą :lol:
Jak pogoda w jednym regionie nie dopisuje , zabieramy manatki i jedziemy w inne miejsce.
Ponieważ na Krku było zimno, pojechaliśmy ok. 200 km dalej i koło Zadaru
świeciło słoneczko , woda w morzu była ciepła i belony brały. :lol:

Ps. Kolego Darku1 czy dalej jeździsz (jak nie latasz :wink: ) samochodem marki suzuki :?:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 29.02.2008 22:22

Janusz Bajcer napisał(a):Prawdziwy turysta pogody się nie boi.
I tu podaje przykład wyższości o kempingu nad wynajętą kwaterą :lol:
Jak pogoda w jednym regionie nie dopisuje , zabieramy manatki i jedziemy w inne miejsce.
Ponieważ na Krku było zimno, pojechaliśmy ok. 200 km dalej i koło Zadaru
świeciło słoneczko , woda w morzu była ciepła i belony brały. :lol:

Ps. Kolego Darku1 czy dalej jeździsz (jak nie latasz :wink: ) samochodem marki suzuki :?:

Owszem, dlatego mam duże poczucie humoru.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2008 22:53

Pytam, bo dołączyłem do grona użytkowników suzuki :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.03.2008 13:19

Janusz Bajcer napisał(a):Pytam, bo dołączyłem do grona użytkowników suzuki :lol:

Gratuluję posiadania tak fajnego samochodu. W mojej rodzinie teraz są dwa: Liana sedan i Grand Vitara. Powodzenia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

KRK camp - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone