Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Krk- Camp Jezevac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Reinmar
Podróżnik
Krk- Camp Jezevac

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reinmar » 14.04.2005 17:15

Prosze o wszystkie opienie zwiazane z pobytem na wyspie Krk na campie Jezevac:) z gory dziekuje:)
Reinmar
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reinmar » 14.04.2005 17:21

Januszu a byly tam jakies szkoly nurkowania?? bardzo mnie to kreci i chcialbym w tym roku sprobowac:) No wiec chyba w tym roku wybiore sie wlasnie na Krk :D

jesli kots ma jakies informacje na temat campu chce sie nimi podzielic piszcie!!
Pozdrowienia
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.04.2005 18:42

[quote="Reinmar"]Januszu a byly tam jakies szkoly nurkowania?? bardzo mnie to kreci i chcialbym w tym roku sprobowac:) No wiec chyba w tym roku wybiore sie wlasnie na Krk :D
Jeśli wpiszesz w przeglądarce google; szkoła nurkowania na Krk.
to masz tam stron bez liku, z których wynika, że jest tam taka szkoła.
A przy okazji znajdziesz inne pomocne linki do stron o nurkowaniu,
Odnosnie kampingów na Krku, to jest ich tam kilka, napewno na
nich znajdziesz miejsce, a ponieważ wyspa jest nieduża, można
ją objechać w poszukiwaniu kampu do 2 godzin.
Odnośnie plaży w Basce, to jest ona charakterystyczna tylko
dla tego miejsca, pozostałe plaże na Krku są inne.
A przy okazji podaję ciekawy link:
http://www.adriatyk.com.pl/index.php?pi ... 92683adbda
Reinmar
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Reinmar » 14.04.2005 20:43

wiem ze stron jest bez liku ale nie szukalem jeszcze:) dobra jade na Krk na camp Jezevac, jak nie bedzie miejsc to bede szukal dalej w koncu w Krku sa chyba jeszcze 3 czy 4 inne campingi:) Dziekuje za wszystkie udzielone informacje:) a tym czasem ide szukac miejsc ktore warto odwiedzic w okolicy:) pozdrowienia :D
Piotrek_W
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotrek_W » 31.05.2005 13:24

jeśli jeszcze mogę sie dopisac to moze cos pomogę :)

w na tym kempingu byłem 3 lata temu i sobie chwalę
kemping mozna podzielić na 2 częsci, tzn. starą (byłem tam ostatni raz w roku chyba 1979 jako 5 letnie dziecko) i nową (tzn. nową 3 lata temu)

stara od nowej wyróznia sie nieco standardem toalet, w tej cześci jest tez sklep i głowna plaża z pomostem
ogólnie na kempigu jest bardzo czysto, fajna plaża (płaska żwirowa i ostre skałki) troche na uboczu od miasta ale to chyba zaleta

zdjęcia są tutaj http://tinyurl.com/d8mnm

Pozdrawiam
Piotrek

Powrót do Kempingi