Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

krk-brak rezerwacji - co polecacie??

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Elas74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Elas74 » 07.07.2010 06:04

Wtam (chyba po raz pierwszy na forum) :P
Do tej pory tylko czytanie.

jak to zwykle bywa jedziemy na urlop bez przygotowań :roll: bo jakioś nie było czasu zeby pomyśkleć i coś zarezerwować. Polećcie jakiś fajny kamping pod namiot w okilicach Krk.

Czemu tam?? Bo wydaje mi się najbliżej z WRO choć już tak myślę czy to aby na pewno odległość powinna być wyznacznikiem w szukaniu. Czy nie lepiej godzinę dłużej posiedzieć w aucie i dojechac dalej?? Co sądzicie??

Szukamy kampingu pod namiot no chyba że znajdziemy jakaś niedrogą i fajną kwaterę ale dla 2 osób to trochę mało jest tych kwaterek.
tomekm67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 07.07.2010 06:07

Nie wiem czy fajny, zależy co kto lubi:
http://www.skrila.hr/
XT600
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) XT600 » 07.07.2010 10:16

Dokładnie, na Krk nie ma zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o campingi. Camping Skrilla w miejscowości Stara Baska ma sporo zalet (miejsce, ciekawe położenie, piękne widoki, przepiękny dojazd, malownicza miejscowość - Stara Baska) niestety ma też wady (byłem tam jakieś 2 lata temu i woda w łazienkach podgrzewana była przez słońce), toalety brak kanalizacji (jak to na wyspie) i choć były ciągle sprzątane to jednak nieprzyjemny zapach zwłaszcza jak się trafiło na moment opróżniania zbiorników.... Mimo wszystko polecam ! Aha no i ten camping posiada super plażę FKK do opalania się na goło :-)

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone