Seba51a napisał(a):Panie i Panowie nikt z Was nie był w tym okresie w/w okolicach
Piotrek_B napisał(a):Seba51a napisał(a):Panie i Panowie nikt z Was nie był w tym okresie w/w okolicach
Był i to nie raz Ale......sorki, pytanie bez sensu. Przy dzisiejszych anomaliach pogodowych nie jesteś w stanie jednoznacznie stwierdzic tego. Kiedyś....kiedyś....kiedyś oczywistym było, że w tych rejonach pogoda od czerwca do października była stuprocentowa. Dzis takiej pewności nie masz. Przykład z ubiegłego roku. Byłem na Krk (m.in. w Basce) na przełomie lipca i sierpnia - na 14 dni pobytu TYLKO 5 dni byłem na plaży - reszte nie dośc że lało to temperatura była nieciekawa . W jeden dzień spadła nawet do 14 stopni (nie miałem nic cieplejszego niż krótkie spodenki i t-shirt). Natomiast jak wracałem do domu to jak na Krk włączyłem wycieraczki to wyłączyłem je dopiero pod domem Fakt zdażyło mi się to w tych rejonach pierwszy raz w zyciu co pokazuje, ze klimat nam durnieje. Tak, ze reasumując pogoda powinna byc OK - czego Ci życzę