To mój pierwszy post - to i z tej racji witam Was wszystkich. Panie i Panowie dziś padła mocna wstępna decyzja o wyjeździe do Chorwacji (KRK - Baska). Termin wyjazdu to wrzesień 8-9. Moje pytania to:
1. Czy warto w tym okresie (5 lat temu byłem w Breli koło Splitu i pogoda była piękna).
2. Jadę ja z żonką oraz dziećmi (syn 3 lata, córka 1,5 roku) - czy to dobre okolice na spokojny rodzinny wypad - raczej gościnnie w lokalu?
3. Czy kieszonkowe 300 EUR (po odliczeniu kosztów związanych z dojazdem oraz noclegami) wystarczy - prowiant w dużym stopniu z domu?
4. Wyjechać w weekend czy może lepiej np wtorek - co z korkami na drodze a przede wszystkim jadę w ciemno - łatwiej o załatwienie noclegu w weekend a może w ten wtorek?
5. jednym słowem 1800 km (w obie strony) - koszt około 650 zł w moim przypadku 7l/100km benzyna) + koszty winet itp około 200 zł + noclegi - 7dni 1100 zł (30EUR 2 dorosłe osoby + 10 eur 2-je dzieci do 3 lat) + kieszonkowe około 1170zł (300ero) = SUMA 3120 zł Pytanie czy ja realnie liczę.
Proszę o szczere odpowiedzi - Wielkie DZIĘKI (wiem że jest coś takiego jak Szukaj) Jeszcze raz dziękuje