kobialka5 napisał(a):....planujemy wybrać się pierwszy raz do CHORWACJI właśnie do BAŚKI na początku września.Chciałabym prosić o zetelną relacje z popytu...
kobialka5 napisał(a):...może jakieś namiary na fajne kwatery....
---witam mogłabym prosić o namiary na te apartamenty w BASCE .Pozdrawiam Małgosia adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plewa-irena napisał(a):Tydzień temu wróciłam z Baski (Krk) . Też się obawiałam , bo na forum czytałam wypowiedzi , ze komercyjne miasto , że drogo , że tłoczno itp.
Wyjeżdzaliśmy w piatek 29 czerwca . Owszem było już dość tłoczno , z dnia na dzien coraz bardziej - ale to przeciez lipiec i pełnia sezonu. We wrzesniu już tak nie będzie - możecie spokojnie jechać . Miasteczko piękne , plaża długa , żwirkowa , po wejściu 10 m do wody zaczyna się dno piaszczyste . Nie zastanawiać się - jechać ! Czy drogo? - podobnie jak wszędzie w Cro . Na 4 dorosłych i jedno dziecko na kieszonkowe wydaliśmy troche ponad 300 euro - przyjemności : lody , piwo , rybki , przejażdżki statkiem itp. nieczego sobie nie odmawiając . W sumie z wyjazdem spod czeskiej granicy , gdzie mieszkamy , noclegami - wszystko razem kosztowało ok. 4.300 zł .
Jak na koniec czerwca i lipiec to doradzam jechac w środku tygodnia , ale czy we wrześniu będzie to konieczne - myśle , ze wtedy można juz jechac w piatek i korków nie powinno być .
Postaram się napisac relację , ale to dopiero za pare dni , bo teraz praca .
Na maila mogą wysłać wykaz apartamentow z którymi korespondowałam w Basce jeszcze w lutym - ale same adresy się przydadzą .