Krk-Baska - 2007
napisał(a) ewa-irena » 28.10.2006 07:20
Piotrek_B dzięki za informacje .
Z opisu wnioskuję , że chyba nastawię się na Krk . Na wielkie zwiedzanie się nie nastawiamy , a Krk nie jest znowu taki duży i jadąc samochodem można nim wszędzie dotrzeć . I chyba wybierzemy Baskę . Jest tam duża plaża . Nie jestem zwolennikiem małych , dzikich plaż , wolę te bardziej "ucywilizowane" z różnymi atrakcjami , a z przeczytanych w różnych miejscach informacji i zdjęć wynika , że ta plaża taka jest , chyba wręcz tłoczna . I stąd pytanie : czy tam są właśnie te różne atrakcje : zjeżdżalnie , przejażdżki na "bananach" czy innych podobnych , skutery wodne itp.itd.
Wiem , że nie każdy nastawia się na taki sposób wypoczynku , ale to jest urlop , a na co dzień człowiek tego nie ma - więc każda atrakcja cieszy , zwłaszcza , że wnuczek na małej plaży się nudził (a mój syn- jego tata - też) i chcemy mu (im) zapenić trochę różności , a czasu na zwiedzanie dla nas też starczy . Upatrzone apartamenty są blisko plaży , dość drogie , no ale na urlop taki czeka sie cały rok i nie ma co żałować .