majchrzy napisał(a):Jednak szukamy czegoś nad samym morzem ale hotelik super.
Dzięki
No tak, od drzwi hotelowych do morza jest jakieś 150 metrów.
m@rc1n napisał(a):Witam. Wybieram się do Baski w 4 osoby w terminie 27 lipca na 8 noclegów. Proszę o namiary na tanie apartamenty w miarę blisko morza. Mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuje
dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
tomcat napisał(a):dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
Byłem na przełomie czerwiec/lipiec na Krk miasto Krk.
Kwatera 5 osób (2 sypialnie, kącik jadalny, kącik kuchenny) z duzym tarasem. Bylismy zadowoleni z warunków. Namiar moge przesłac na maila.
Tomek
mervik napisał(a):tomcat napisał(a):dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
Kwatera 5 osób (2 sypialnie, kącik jadalny, kącik kuchenny) z duzym tarasem. Bylismy zadowoleni z warunków. Namiar moge przesłac na maila.
Tomek
Miasto Krk na Kyrku ...to bym sobie odpuścił ...polecam Vrbnik ..zwłaszcza w sezonie
do-chorwacji-przez-meke-t46704-210.html
tomcat napisał(a):dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
Tomek
dorato1 napisał(a):tomcat napisał(a):dorata napisał(a):a macie jakąś kwaterę na krk, wybieram się z rodziną (2+3) pod koniec sierpnia, i nie chciałbym jechać w ciemno, zwłaszcza z 3 dzieci. byłbym wdzięczny za sprawdzone namiary, jak ktoś ma to podam email
Tomek
Cześć . Można prosić o namiary na kwaterę n apriv? Jedziemy w osób sześć. Może skorzystamy z adresu?
dorato1 napisał(a):Jedziemy w tym roku na wyspy Krk i bardzo chętnie obejrzałam Twoje bardzo ciekawe, ładne zdjęcia i przeczytałam relację. Plaże super. Cala wyspa jest dla nas trochę tajemnicza gdyż jest mało relacji. Ciekawość będzie pod koniec czerwca zaspokojona
Powrót do Nasze relacje z podróży