Cornugon napisał(a):Chylę głęboko czoła przed autorem. W tym roku, jak pisałem w mojej relacji, spędziłem tydzień na Krk, ale nawet połowy tych miejsc które zobaczyłem na Twoich zdjęciach nie odwiedziłem. Zatoczka ze Starej Baski nas również urzekła, zresztą z miejsca ją rozpoznałem na Twoich zdjęciach. Super relacja, szkoda że nie wpadłem na nią przed moim wyjazdem. Pozdrawiam
21monika napisał(a):Fajne zdjęcia i super opowieść.
Nasz pierwszy pobyt w Chorwacji to Senji i gdy tak leżeliśmy na plaży obiecaliśmy sobie że kiedyś TAM (Krk-Baśka) wylądujemy, po przeczytaniu to chyba będzie w tym roku.
majchrzy napisał(a):Super relacja z żonką i dzieciakami rozważamy wyjazd na Krk do miejscowości Baśka czy posiada ktoś jakieś namiary na fajne/sprawdzone apartamenciki tej miejscowości?
majchrzy napisał(a):Super relacja z żonką i dzieciakami rozważamy wyjazd na Krk do miejscowości Baśka czy posiada ktoś jakieś namiary na fajne/sprawdzone apartamenciki tej miejscowości?
majchrzy napisał(a):Piter_M napisał(a):majchrzy napisał(a):Super relacja z żonką i dzieciakami rozważamy wyjazd na Krk do miejscowości Baśka czy posiada ktoś jakieś namiary na fajne/sprawdzone apartamenciki tej miejscowości?
W temacie kwater niestety nie pomogę bo my byliśmy w Bašce w hotelu.
A jaki hotelik?
Piter_M napisał(a):majchrzy napisał(a):Piter_M napisał(a):majchrzy napisał(a):Super relacja z żonką i dzieciakami rozważamy wyjazd na Krk do miejscowości Baśka czy posiada ktoś jakieś namiary na fajne/sprawdzone apartamenciki tej miejscowości?
W temacie kwater niestety nie pomogę bo my byliśmy w Bašce w hotelu.
A jaki hotelik?
Hotel Corinthia
Piter_M napisał(a):majchrzy napisał(a):Piter_M napisał(a):Hotel Corinthia
Dzięki ale raczej poszukamy jakiegoś apartamentu zależy nam na kuchni w pokoju mamy małego niejadka
W hotelu Corinthia dzieci pobyt i wyżywienie mają gratis
majchrzy napisał(a):Piter_M napisał(a):majchrzy napisał(a):Piter_M napisał(a):Hotel Corinthia
Dzięki ale raczej poszukamy jakiegoś apartamentu zależy nam na kuchni w pokoju mamy małego niejadka
W hotelu Corinthia dzieci pobyt i wyżywienie mają gratis
Rozumiem ze dzieciaki 11 i 2 latka pobyt gratis a jak z wyżywieniem pewnie śniadanie i obiadokolacja?
Czy są specjalne posiłki dla dzieci i i przede wszystkim jaka kuchnia i czy jest smacznie