Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

KRK 2013 - gdzie marzenia stały się rzeczywistością

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nimm2
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) nimm2 » 30.05.2014 15:52

Lednice napisał(a):
Piter_M napisał(a):
Plaża jest idealna dla dzieci, piasek z drobnymi kamyczkami, butów do wody nie trzeba:

01_07.JPG

Wyspa Prvić, naprzeciwko Baški:

01_09.JPG

.

Ktoś z forumowiczów był na wyspie Prvić :?:

Byl... :-)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 30.05.2014 16:30

linapau napisał(a):
Piter_M napisał(a):Korčula, Hvar, Brač - piękne miejsca, ale jeszcze na nas muszą poczekać 8)
a w tym roku też będzie blisko - Pag :hut:

również czekamy na fotorelację!

Jak będzie o czym pisać to na pewno napiszę relację 8)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 30.05.2014 16:32

akasha84 napisał(a):Pierwszy wpis na tym forum i od razu wielkie gratulacje i podziękowania za tę relację :) Planujemy właśnie kolejną podróż do Chorwacji i tak nam się tym razem wyspy zamarzyły, a dzięki Tobie jesteśmy zdecydowani, że jeden tydzień spędzimy na KRK :coool:

Cieszę się że moja relacja jest pomocna i życzę udanych wakacji.

Zapraszam też tu:
https://www.cro.pl/nowy-uzytkownik-tu-sie-witamy-z-nowymi-cro-forumowiczami-t9747-9390.html
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 05.06.2014 05:44

kaeres napisał(a):
Piter_M napisał(a):c.d.

324. Ciekawy fragment drogi.

Obrazek

Uwielbiałem ten fragment (jeden z kilku niemal takich samych).
Mówiłem do rodziny - trzymać głowy blisko zagłówków i bez hamowania 70-90km/h po tych zakrętach.
Genialne uczucie :)
Dobry aparat, dobry fotograf. Fajna relacja

Potwierdzam. Da się na tych zakrętach jechać 90 km/h :)
jacakam
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacakam » 29.06.2014 19:52

Piter_M mnie przekonałeś :) jadę :D - piękne miejsce. Super relacja.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 30.06.2014 11:18

jacakam napisał(a):Piter_M mnie przekonałeś :) jadę :D - piękne miejsce. Super relacja.

No to się cieszę :D

Pozdrawiam :papa:
ally11
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally11 » 30.06.2014 12:12

Witam
Relację przeczytałam jednym tchem.Podglądam to forum od ok 6 m-cy, ale kiedy trafiłam na tę relację wiedziałam,że chcę tam być. Mam tylko jedno małe pytanie, czy trzeba mieć buty do kąpieli na tej pięknej plaży w Baśce?
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 30.06.2014 13:33

Cudne zatoczki,wspaniała rodzina :D
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 30.06.2014 17:32

ally11 napisał(a):Witam
Relację przeczytałam jednym tchem.Podglądam to forum od ok 6 m-cy, ale kiedy trafiłam na tę relację wiedziałam,że chcę tam być. Mam tylko jedno małe pytanie, czy trzeba mieć buty do kąpieli na tej pięknej plaży w Baśce?

To zależy w której części tej plaży wejdziesz do wody :wink:
Plaża ma 2 km długości.
Najlepszy piasek jest tak mniej więcej naprzeciwko hotelu Corinthia, na długości tak około 200-300 m. Butów nie trzeba i płytko jest dosyć daleko.

Widzę że to jest Twój pierwszy post więc zapraszam też tu:
https://www.cro.pl/nowy-uzytkownik-tu-sie-witamy-z-nowymi-cro-forumowiczami-t9747-9690.html

loverosa napisał(a):Cudne zatoczki,wspaniała rodzina :D

Też tak myślę 8)
vincii
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vincii » 12.07.2014 19:57

Świetna relacja! W tym roku planujemy objeździć całą wyspę. Zastanawiamy się jedynie nad wyborem miasteczka ''startowego'' z którego będziemy robić bazę wypadową. Fajnie jakby miało dobre ceny wynajmu apartamentów i ładną plażę. Polecicie coś ciekawego?
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 13.07.2014 20:48

vincii napisał(a):Świetna relacja! W tym roku planujemy objeździć całą wyspę. Zastanawiamy się jedynie nad wyborem miasteczka ''startowego'' z którego będziemy robić bazę wypadową. Fajnie jakby miało dobre ceny wynajmu apartamentów i ładną plażę. Polecicie coś ciekawego?

My bazę wypadową mieliśmy w miejscowości Baška, moim zdaniem to najlepsze miejsce, choć właściwie to wszędzie jest daleko bo jest to na samym końcu, ale cała wyspa nie jest aż tak duża i w ciągu jednego dnia można objeździć najdalsze zakątki.
sebek75
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebek75 » 21.07.2014 13:25

witam,szukam namiarów na kwatery tolerujące psy??jakby ktoś coś wiedział to byłbym wdzięczny za info,z góry dzięki
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 21.07.2014 13:40

sebek75 napisał(a):witam,szukam namiarów na kwatery tolerujące psy??jakby ktoś coś wiedział to byłbym wdzięczny za info,z góry dzięki

W tym temacie ja Ci niestety nie pomogę, ale pewnie ktoś był na wyspie Krk z psem i może się odezwie.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.07.2014 14:00

Piter_M napisał(a):
ally11 napisał(a):.. czy trzeba mieć buty do kąpieli na tej pięknej plaży w Baśce?

Butów nie trzeba i płytko jest dosyć daleko.

Niby masz rację ale bezpieczniej napisać, że jak będą to nie zawadzą. Tak bosą stopą po tych kamyczkach (nim wejdziesz do wody) to ... trochę masaż stóp jest. :P Z drugiej strony .... być może nie zwróciłem uwagi ale osób z butami do wody - na plaży, jeżeli są, to bardzo niewiele.
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 22.07.2014 11:56

ładne plażyczki znalazłeś ... fajna relacja i miejsce . musze na wolnej chwili przeczytać całą , więc zapinam śledzia

Pozdraw
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

KRK 2013 - gdzie marzenia stały się rzeczywistością - strona 19
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone