Lednice napisał(a):Piter_M napisał(a):
Plaża jest idealna dla dzieci, piasek z drobnymi kamyczkami, butów do wody nie trzeba:
Wyspa Prvić, naprzeciwko Baški:
.
Ktoś z forumowiczów był na wyspie Prvić
Byl...
akasha84 napisał(a):Pierwszy wpis na tym forum i od razu wielkie gratulacje i podziękowania za tę relację Planujemy właśnie kolejną podróż do Chorwacji i tak nam się tym razem wyspy zamarzyły, a dzięki Tobie jesteśmy zdecydowani, że jeden tydzień spędzimy na KRK
kaeres napisał(a):Piter_M napisał(a):c.d.
324. Ciekawy fragment drogi.
Uwielbiałem ten fragment (jeden z kilku niemal takich samych).
Mówiłem do rodziny - trzymać głowy blisko zagłówków i bez hamowania 70-90km/h po tych zakrętach.
Genialne uczucie
Dobry aparat, dobry fotograf. Fajna relacja
ally11 napisał(a):Witam
Relację przeczytałam jednym tchem.Podglądam to forum od ok 6 m-cy, ale kiedy trafiłam na tę relację wiedziałam,że chcę tam być. Mam tylko jedno małe pytanie, czy trzeba mieć buty do kąpieli na tej pięknej plaży w Baśce?
loverosa napisał(a):Cudne zatoczki,wspaniała rodzina
vincii napisał(a):Świetna relacja! W tym roku planujemy objeździć całą wyspę. Zastanawiamy się jedynie nad wyborem miasteczka ''startowego'' z którego będziemy robić bazę wypadową. Fajnie jakby miało dobre ceny wynajmu apartamentów i ładną plażę. Polecicie coś ciekawego?
Piter_M napisał(a):ally11 napisał(a):.. czy trzeba mieć buty do kąpieli na tej pięknej plaży w Baśce?
Butów nie trzeba i płytko jest dosyć daleko.
Powrót do Nasze relacje z podróży