Fajna relacja, śliczne zdjęcia. Przydało się w oczekiwaniu......
Pozdrawiam
juras76 napisał(a):No kolego Piter_M to mi namieszałeś w głowie. Już 2 tydzień szukałem wakacji dla 2 rodzin w Grecji a tu masz Ci los, zajrzałem na forum cro.pl i trafiłem na Twoją relację. Chyba w tym roku odwiedzimy wyspę KRK i to głównie Twoja zasługa. Relacja świetna, zdjęcia przepiękne a te miejsca na fotkach zapewne jeszcze piękniejsze live. Z racji wyższych kosztów Grecja poczeka.
I przy okazji gratulacje dla Was, że taki duch ochoczy do łażenia w was drzemie. Namówić moją żonę i syna do szukania takich pięknych zatoczek to byłoby coś.
Pozdrawiam, Tomek
spirulina napisał(a):Co o tym myślisz? To dobry pomysł (Baska lub Stara Baska)- z psem?
tomcat napisał(a):matko przeczytałem urywek w wyszukiwarce "ma już 18 lat i niedowidzi" i się przestraszyłem...
Świetna relacja i wspaniałe zdjęcia. Mnie również przekonałeś.
Mam pytanie trochę z innej beczki.
Jakie środki wychowawcze trzeba stosować żeby potomstwo tak chętnie korzystało z pieszych wycieczek ?
Mam dwójkę mniej więcej w tym samym wieku i ile to się trzeba naprzekonywać (przekupstwo, szantaż i tego typu środki).
Tomek
Piter_M napisał(a):spirulina napisał(a):Co o tym myślisz? To dobry pomysł (Baska lub Stara Baska)- z psem?
tomcat napisał(a):No to gratulujemy pociech.
Mój młodszy nomen omen też Kacper ma jeszcze pewne opory ale mamy nadzieje je powoli zwalczać a w Chorwacji najlepszą metodą perswazji były zawsze lody
Sara76 napisał(a):Fajna relacja i wielki szacunek dla dzieci, że dały radę i miały chęci odkrywać nowe miejsca
Piter_M napisał(a):My wybraliśmy wyspę Krk głównie ze względu na bliską odległość, od nas jest tylko 900 km a potem sprawdziliśmy co tam ciekawego jest, no i nie zawiedliśmy się
również czekamy na fotorelację!Piter_M napisał(a):Korčula, Hvar, Brač - piękne miejsca, ale jeszcze na nas muszą poczekać
a w tym roku też będzie blisko - Pag
Piter_M napisał(a):c.d.
324. Ciekawy fragment drogi.
Powrót do Nasze relacje z podróży