Krzychooo napisał(a):
Niestety, mnie też się podobało... Mało tego, nawet Zlatni Rat mi się podobał. Przepraszam .
Tu już chyba przesadziłeś
Masz szczęście , że to Twoja relacja . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Krzychooo napisał(a):Niestety, mnie też się podobało... Mało tego, nawet Zlatni Rat mi się podobał. Przepraszam .
Tu już chyba przesadziłeś
Aldonka napisał(a):Mnie tam Zlatni Rat też się podoba...jeszcze...może zmienię zdanie jak go na żywo zobaczę
Krzychooo napisał(a):No tak, na Vidovą można wjechać autem, komu by się chciało wyłazić w upale.
kulka53 napisał(a):Gratulacje
"Najvisi vrh jadranskich otoka" zdobyty śmiałym atakiem ścianą południową
Ci co wjeżdżają na niego autem o tej satysfakcji mogą tylko pomarzyć
Pozdrawiam
Arlena88 napisał(a):Gratuluję kondycji! To całkiem duża góra. Ale widoki wynagradzają wysiłek.
Basiulinek napisał(a):I gratuluje kondycji!
Ja bym w tym upale tam nie wlazla...
Gosia i Marek napisał(a):No to podziwiam, ze daliście radę wejść w taki upał!
piotrf napisał(a):Ewa , uważaj no chyba że chcesz palcem . . . kogoś . . . w te kamienie . . .
kulka53 napisał(a):"Najvisi vrh jadranskich otoka" zdobyty śmiałym atakiem ścianą południową
kulka53 napisał(a):Super fotki... HS daje radę
Magda O. napisał(a):my wjechaliśmy autem. Pewnie, że wolałabym wejść na własnych nogach, ale mój współtowarzysz podróży nie lubi chodzić ( zwłaszcza w upale), a całkiem samej niezbyt mi się uśmiecha taka wędrówka.
Magda O. napisał(a):Za to mieliście doskonałą widoczność, nam niestety zdjęcia wyszły tak...:
Powrót do Nasze relacje z podróży