Mam tak samo. Czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle.
Chyba potrzebny jest odpowiedni klimat do degustacji
Gosia i Marek napisał(a):Swietna relacja!!!! Czytałam z wielkim zainteresowaniem:) Mam pytanie : ile jest kilometrów z Orebicia do Dubrownika i jak długo mniej wiEcej się jedzie? pozdrawiam
Krzychooo napisał(a):Peljesac pojawił się nawet na dzisiaj wrzuconej liście "15 miejsc, które musisz zobaczyć" na podroze.gazeta.pl . Nie wiem, czy to dobrze, że o nim piszą, bo... do zadeptania jeden krok .
Krzychooo napisał(a):
Peljesac pojawił się nawet na dzisiaj wrzuconej liście "15 miejsc, które musisz zobaczyć" na podroze.gazeta.pl
maslinka napisał(a):Krzychooo napisał(a):Peljesac pojawił się nawet na dzisiaj wrzuconej liście "15 miejsc, które musisz zobaczyć" na podroze.gazeta.pl . Nie wiem, czy to dobrze, że o nim piszą, bo... do zadeptania jeden krok .
Oj, tak
Ta powszechna ostatnio promocja Chorwacji jest lekko niepokojąca...
Jacek S napisał(a):Crayfish napisał(a):Może w przyszłym roku na Chorwację bez żadnej kontroli granicznej przejedziemy ?
UE to jeszcze nie znaczy Schengen.
Bocian napisał(a):Gosia i Marek napisał(a):Swietna relacja!!!! Czytałam z wielkim zainteresowaniem:) Mam pytanie : ile jest kilometrów z Orebicia do Dubrownika i jak długo mniej wiEcej się jedzie? pozdrawiam
Jakieś 120 z tego co pamiętam. Jedzie się ok 2h z tym, że ok wzwyż Plus czas na szukanie miejsca parkingowego
Powrót do Nasze relacje z podróży