Ehhh, przygoda...
Ciekawie piszesz relacje, a i zdjęcia super
pozdr
andeo napisał(a):Ale przepiękne miejsce odwiedziliście,niesamowite,ale zawsze zastanawiam się jak Ci ludzie funkcjonują tam zimą?
nie mają sklepu?przyjeżdża jakieś zaopatrzenie ,jak często? Dziewczynki urocze i jakie gościnne,pewnie to Wy byliście dla nich "atrakcją"?:)
romuald22 napisał(a):Ja tam znowu najbardziej się martwię o tego Focusa...
janusz.w. napisał(a):Ehhh, przygoda...
Ciekawie piszesz relacje, a i zdjęcia super
Krzychooo napisał(a):Zauważam, że zwierząt nie przywiązuje się tutaj do palików. Możliwość szybkiego przemieszczania się ogranicza się im za to wiązaniem kończyn.
Krzychooo napisał(a):THETH cd.
Dobra, chodźmy się przejść. Nie mamy czasu na wyprawę w góry, ale wąwóz i wodospad uda nam się zobaczyć.
mervik napisał(a):Czytając jakie reguły tam panują , to faktycznie jakby był człowiek na innej planecie
CROberto napisał(a):Zawsze gdy czytam Twoją relację i oglądam zdjęcia to czuję się częścią tej wyprawy....
Urocze miejsce , a fotki oszałamiające
agata26061 napisał(a):Miejsce naprawdę interesujące. Mam nadzieję, że dane będzie mi zobaczyć je na własne oczy
andeo napisał(a):Oglądałam jakiś czas temu film o tej tematyce http://www.filmweb.pl/film/B%C3%B3g+jes ... 005-306716.
kaszubskiexpress napisał(a):Chętnie zobaczyłbym tych dwunożnych ze związanymi girami.
trevia napisał(a):Strasznie długi ten spacer Wróciliście już...? Kiedy będzie cd (...)
Powrót do Nasze relacje z podróży