tompie68 napisał(a):Witam. Jako, że po raz pierwszy wybieram się na bałkany w te wakacje to mam prośbę do Krzychooo. Mam w planach pokonanie części drogi jaką przebyłeś w Czarnogórze ale w odwrotną stronę. Chodzi mi od Durmitoru w stronę Sarajewa. W związku z tym mam prośbę o namiary na hostel w Sarajewie ten, w którym Ty nocowałeś. Podaję swój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Aldonka napisał(a):Chyba sobie zablokuję dostęp do Twojej relacjiRaju, jak tam pięknie. To pierwsza relacja, pierwsze zdjęcia, które spowodowały, że pomyślałam: a może jednak nie warto skreślać tego Pagu
Pięknie!!!
Darkos napisał(a):Kiedy byłeś na Pagu? a kiedy w Metajnie?
Krzychooo napisał(a):Darkos napisał(a):Kiedy byłeś na Pagu? a kiedy w Metajnie?
Na początku sierpnia, niezbyt długo, niecały tydzień. A w Metajnie 7 sierpnia. A co? Minęliśmy się?
Krzychooo napisał(a): Okoliczności przyrody psuje troszkę merdający ogonem Niemiec (hmm, w sumie nie wiem, czy na pewno Niemiec, ale wszystko w nim (łącznie z partnerką) było takie... niemieckie)
anakin napisał(a):W zeszłym roku po tej stronie zalewu widziane było spore stado delfinów (jakieś ok. 20 sztuk)
tony montana napisał(a):Powtorze: jestes skandaliczny z tymi KOLORAMI!!!
Mikromir napisał(a):kolory na moich zdjęciach także jakieś takie bledsze![]()
Ciekawe dlaczego![]()
![]()
Mikromir napisał(a):Coś mi się widzi, że po tych fotkach nie będzie tam już tak pustawo, jak miało być![]()
Nici z prawie robinsonady na ustronnych plażyczkach![]()
Za dobra reklama
Krzychooo napisał(a):Intensywność kolorów to w dużej mierze zasługa filtru polaryzacyjnego, który nakręca się na obiektyw. Ogranicza on odbijanie promieni słonecznych, co pozwala uzyskać ciemniejsze niebo i "zajrzeć" pod wodę. O, tutaj to nieźle opisano, najedźcie myszką na pierwsze zdjęcie w tym artykule. Ot, cała tajemnica.
Pozdrawiam!
Powrót do Nasze relacje z podróży