Jechanie z południa Chorwacji na północ kojarzy mi się z końcem wakacji... Na szczęście u Was to dopiero początek!
Ciekawa jestem Rogoźnicy widzianej Waszymi oczami. Miasteczko wygląda zachęcająco i może w końcu tam trafimy.
longtom napisał(a):Był plan aby z Hvaru na 1 dzień do Dubrovnika skoczyć, zobaczyć nocną panoramę miasta i pierwszym rannym promem wrócić. Ale tacy byliśmy zajęci na miejscu ,że plan nie został zrealizowany.
mariusz-w napisał(a):Krzychooo napisał(a):
... piwo zagryzane ... serem ... smakuje wybornie.
... do tego piękne widoki ! ... oj tak, oj tak !
Magda O. napisał(a):Dlaczego nie wiedziałam, że na Srd są bezpłatne parkingi??? Dlaczego przez ten lipcowy skwar całkiem zapomniałam, że można tam wjechać samochodem?
maslinka napisał(a):Ciekawa jestem Rogoźnicy widzianej Waszymi oczami. Miasteczko wygląda zachęcająco i może w końcu tam trafimy.
ARTUR_KOLNICA napisał(a):BiH świetny, zupełnie odmienny od Dalmacji/Chorwacji.
maslinka napisał(a):Jechanie z południa Chorwacji na północ kojarzy mi się z końcem wakacji... Na szczęście u Was to dopiero początek!
mariusz-w napisał(a):Targu rybnego zazdroszczę, a i ceny przyzwoite .
Takie miejsca to jedna z rzeczy, które uwielbiamy w Chorwacji i Włoszech.
ilona2626 napisał(a):(...)link do Twojej relacji do Dubrownika
CROberto napisał(a):Fantastyczny klimat stworzyłeś swoimi fotkami......a ta do mnie " gada"......
morgana napisał(a):Rogoźnica moja kochana
Wszystko to prawda,mnóstwo Polaków, chwilami tłoczno, ale... pierwsza chorwacka miłość jest stała i niezmienna .